reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Futrzaczku super gratulacje:-)

Franek dzisiaj klęknął na kolana w łóżeczku, ale jakoś tak od doopy strony bo z siadu nie z czworaka? Wasze dzieci też tak robiły czy z czworaka właśnie? Posidł też nową umiejętność patrznia się "spodełba" taką minę wtedy robi jakby chciał coś zbroić :-D

Mamy też rozwalony nos Roszpunką tzn książeczką taką twardą;-)

reklama
znaczy się Agacio Filipek zawsze siada "z raka" cofając się do tyłu bądź tak na boczku podnosząc się - podpierając na jednej rączce :tak:a dziś po raz pierwszy też :tak: sam podciągnął się w łóżeczku do pozycji stojącej :-)

Gratulacje nowych umiejętności majówczątka.
Agacio co Franek robił Roszpunce, że mu w nos przyfasoliła? :-D:-D:-D U nas na klęczka idzie pełna dowolność z siadu, z czworaka, wogóle takie wygibasy robi, że ja się czasem zastanawiam, czy Tymek ma wogóle stawy :-D

Gratulacje dzieciaczki majowe !

Futrzaczku - super, to lozeczko juz na dolnym poziomie co??;-)

Agacio - brawo dla Frania :) my mamy na brodce sianiaczko-krwiaczka bo Polka wyladowala na skrzyni swojej z zabawkami podczas grzebania w niej <oczywiscie mialo to miejsce pod czujnym okiem tatusia...> Klękanko Pola czyni z roznych dziwnych pozycji :p

to ja musze pochwalic syna, że ostatnio nauczył się puszczac samochodziki po tej rampie FP, którą polecałam na zabawkowym. A myślałam, ze zaczai dopiero około roczku ;)

Gratki dziewczęta, gratki dla Waszych bąbli:tak:
Agacio, Julczyński też na kolana wyłącznie z siadu wstaje. A od dwóch dni sam siada:) Z pozycji na czworakach:) Bach na boczek, podeprze się łapką i hop, już siedzi:) Ależ jestem dumna z synia;-):-D

Agacio - u nas też takie miny się pojawiają, zwłaszcza przy: "baran - baran - tryk!" śmieszne są:-D. od ubiegłego tygodnia mamy też nową umiejętność - Zochna demonstruje swoją złość - siedząc pochyla główkę prawie do ziemi i jest taka wkurzona przy tym, że lepiej nie podchodzić:sorry::-D

reklama
Do góry