reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Jolcia, ja w poniedziałek się zaparłam:tak:
fakt w czwartek o mało a bym uległa, ale, że jednak nie uległam, to doszłam do wniosku, ze już inaczej nie będzie :tak:

Jolcia, ze tez na to nie wpadlam... nigdy tego nie szukalam w necie,,, a to jest hit Polci! Od kiedy moja mama pokazala jej tik-taka pamieta caly czas i wystarczy, ze tylko rusze glowa w bok....i...... tik.... tak... i :-D wielka radosc ma moja myszeczka!

Kurcze ale te Wasze dzieciaczki zdolne są!

A ja się cieszę bo od trochę ponad tygodnia Mati siedzi bez podparcia już tak normalnie. I przyjmuje pozycję do raczkowania ale jeszcze nie ruszył :) I potrafi stać jak się go postawi przy czymś do trzymania. Ale gdzie mu tam do zdolności Waszych szkrabów :)

maja gratuluje mama;) u nas tatowanie;)

Marzenka spokojnie jest jeszcze czas gratulujemy siedzenia;)

Bra no micha sie cieszy ze taki kurdupelek chodzi hihi ostatnio jak ja nagralam to sie smieja jakby w wiezieniu byla od pokoju do kuchni z kuchni do pokoju i tak chyba z 10 razy:p

mam nadzieję że wszystko zapaomiętałam wie
c :
maja, matusia , żelka , adeczka, marzena , ewcia gratuluję kolejnych postępów :-)

a pamiętacie jak pisąłam ze emma siię tak w krzyku zaciąga powietrzem i udaje jakby się krztusiła albo zapowietrzyła..
chciałam to nagrać i przestała tak robić
:rofl2:

reklama
Do góry