reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Wiem, wiem ze jest dla kobiet w ciazy ten fissan ja go stosuje od poczatku ale dzis jedna babeczka mi powiedziala o tym przenikaniu i niewiedzialam za bardzo co mam myslec, szczerze to niebardzo chcialo mi sie w to wierzyc, no ale Wy jeszcze potwierdzilyscie moje mysli, wiec ok wielkie dzieki:tak:
Ja dla dzidzi mam linomag, i krem na odparzenia Nivea Baby.

Wczoraj bylam na ostatnich zakupach :tak:chyba ostatnich:-D i kupilam kosmetyki z Penatenu puderek, krem na odparzenia, oliwke, mydelko w kamieniu i krem do buzi.

Mam nadzieje ze to dobry wybor

Alkmeno posciel ma 4 elementy, ja tez nie moge sie doczekac kiedy bedzie stalo lozeczko cale wystrojone.Ale z tym bede musiala poczekac bo w sypialni mam malo miejsca a dzidzius bedzie spal z nami w pokoju- nie bede latala po nocy:laugh2:

Anulka ja kupilam ten smietnik boi nie chce mi sie latac z boku bloku chociaz mieszkam na parterze i mam blisko, smietnik miesci ok.28 pieluch wiec przyda sie . Zaoszczedze nogi:tak:. Ja jak narazie wszystko kupuje w sklepach, posciel kupilam w POCO 35 euro

Dziewczyny co wy myslicie na temat majtek jednorazowych gdzie w anglii mozna je znalesc?? bo jaj bawelniane ...ale podobno te jednorazowe sa bardziej praktyczne?!
kazali mi kupic do szpitala tabletki glukozowe ...ale nie wiem po co ??

Buziaczek, tabletki/cukierki glukozowe czy nawet zwykłe lizaki są po to, że w trakcie porodu nie możesz jeść nic stałego. A czasami ssie w żołądku po tylu godzinach. I trzeba go oszukać cukrem w landrynkach albo lizakach :)

Dziewczyny wlasnie ogladalam - na tvn style ''Mamo juz jestem ..'' i pokazywali nasze pojemniczki na brudne pieluchy z kupa !! bardzo je chwalili i to te dokladnie co my mamy :-)i te przewijaczki na lozeczko, nie te stojace obok bo sa nie stabilne !!

reklama
Do góry