reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ja jestem pelna nadzieji ze Mnie nie potna !! Bo w Anglii bardzo rzadko sie nacina krocze z tego co czytalam ... poprosze o masaz krocza :tak:
moze nie pekne i mnie nie potna bo to jednak jest rana ...!! ohh boze jak ja sie boje tego - raz sie boje raz sie nie boje !!:-:)sorry2:

reklama
Witam ja rowniez sie tego boje ale juz wole zeby mnie nacieli niz jak mialo by mnie rozerwac:szok::szok::szok:w ogole to bym chciala zeby mnie polozna dobrze rozmasowala tzn niech sie tylko otworzy dziecko urodzi i zamknie spowrotem:-D:-D:-Dale mam marzenia:-):-):-)ja kupilam tantum rosa podobno super pomaga kolerzanka mi doradzila:tak::tak::tak:

DLA ANULKI I INNYCH DZIEWCZYN MIESZKAJACYCH W DE BADZ UK
Mozecie zamowic cokolwiek chcecie w polsce, a pozniej moze kurier odebrac to od kogos z polski z domu i dostarczyc do waszych domow bez zadnego problemu, mam sprawdzonego kuriera ktory w ciagu 4dni to zalatwia, jest sprawdzony bo ja korzystam z jego uslug, tutaj w UK pobieraja £1 za kg niewiem jaka jest stawka jesli chodzi i DE, podaje namiary;
DE
+49 (061 82) 60 422 - od godz. 8 do 21
+49 (0) 170 15 033 20
+49 (0) 160 54 651 15

UK
+44 (0) 78 217 675 03
+44 (0) 79 313 623 13

Dzieki wielkie:-):-)

Mam pytanie, smaruje sie kremikiem na roztepy fissan (mysle ze nazwa akurat niema tu wprawdzie znaczenia bo chodzi ogolnie o kremy) i wlasnie sie dowiedzialam ze podobniez nalezaloby juz zaprzestac gdyz moze przenikac do plodu, co myslicie na ten temat:confused: czy to mit czy prawda??

Niusia myślę, że jeśli nie jest napisane, że kobiety w ciąży nie mogą stosować to się kremuj. Ja używam zwykłego balsamu do ciała i nawet mi przez myśl nie przeszło że to szkodzi Dzidziusiowi.

Patina kupiłam 2 prześcieradełka z dżerseju i jedno mam takie najzwyklejsze bawełniane. Frotte zamierzam kupić może na zime. Chociaż słyszałam że lepiej wchłania pot bo grubsze. Ja śpię naprzemiennie na jednych i drugich :-D

Hej! Ja też wrzuciłam do torby 3 saszetki tantum rosa. Teściówka mi poleca szare mydło :-) hmmm

A co do nacięcia to ja już się nastawiam, że na pewno mnie nie oszczędzą. Akcja rodzić po ludzku swoją drogą a szpitale swoją. Więc nawet nie uelastyczniałam sobie nic żadnymi olejkami migdałowymi ani masażami. Może gdybym miała umówioną położną to bym mogła z nia ustalić pewne szczegóły, a tak... no cóż i tak wole nacięcie 1000 razy niż cesarkę. Przeraża mnie myśl że miałabym dochodzić do pełnej sprawności miesiąc.:szok::szok::szok:

reklama
Czy któraś z Was ma może listę potrzebnych rzeczy do porodu na Solcu w Warszawie? Wybieram sie tam w przyszłym tygodniu aby właśnie spisać co jest potrzebne ;-)

Do góry