reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anna_79 - ja mam taki materacyk - zapłaciłam za niego w sklepie 75zł :-)

Ankami - to super, ze jednak wszystko się udało i masz już fotelik w tym kolorze co chciałaś :-)

reklama
Buziaczek super lista! Zweryfikowalam moja torbe i brakuje mi kilku rzeczy...dzieki!!!
Mnie polozna jeszcze polecila masc ,jesli bedziesz miala szyte krocze( nakladasz ta masc a wlasciwie to zel,na wkladke,podpaske w miejscu szwow ,nie bezposrednio na krocze ,zeby tam nie majstrowac paluchami :))) )
-Witch Dr Gel
ponoc przynosi duza ulge i szybciej sie wszystko goi...

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz z listy ,konkretnie olejek do kapieli,napisalas lawendowy a mnie kazano kupic z drzewa herbacianego ( tea tree oil ) co o tym myslisz,moze ma to samo dzialanie...???

W takim razie ten olejek z drzewa herbacianeg to na szybsze gojenie krocza,ma dzialanie antyseptyczne ... tez sie przyda...

Anka26.07 zakupki sliczne, ciekawa ta poscielka ze sloniiem:)

Anna79 z tego co mi wiadomo to przydatna jest taka ceratka pod przescieradlo jak uzywasz tetry a nie pampera, tak jak Grubelek napisal jesli dobrze zalozysz to nic nie powinno sie wydostac;-)

DLA ANULKI I INNYCH DZIEWCZYN MIESZKAJACYCH W DE BADZ UK
Mozecie zamowic cokolwiek chcecie w polsce, a pozniej moze kurier odebrac to od kogos z polski z domu i dostarczyc do waszych domow bez zadnego problemu, mam sprawdzonego kuriera ktory w ciagu 4dni to zalatwia, jest sprawdzony bo ja korzystam z jego uslug, tutaj w UK pobieraja £1 za kg niewiem jaka jest stawka jesli chodzi i DE, podaje namiary;
DE
+49 (061 82) 60 422 - od godz. 8 do 21
+49 (0) 170 15 033 20
+49 (0) 160 54 651 15

UK
+44 (0) 78 217 675 03
+44 (0) 79 313 623 13

reklama
Witam, jakiś czas temu zamówiłam na allegro maść BEPANTHEN 100g za 24zł + wysyłka 5,5zł - jeżeli któraś z Was jest nią zainteresowana to napiszcie - podam maila do sprzedawcy bo allegro zabroniło mu jej sprzedaży bo to niby jest lekarstwo :-)

Do góry