A ja jestem zlaNapalilam sie na te kpl. 10-czesciowe do lozeczka (za 200zl. z baldachimem z szyfonu) z allegro i juz mialam zamawiac gdy sie okazalo, ze to na lozeczko 120/60 a ja mam 140/70 i jajko....Nie bedzie mi pasowac ani ochraniacz ani przescieradlo z falbanka... to po co mi ten kpl.? jak o to mi najbardziej chodzilo...:--(
reklama
;-)Anulka nie denerwuj sie ...zobacz czy nie ma napewno wiekszego rozmiaru , powinien byc ja jak ogladalam na allegro poscielki to byly rozne rozmiary !!! poszukaj ..
Pisalam do sprzedajacego bo wlasnie od niego kpl. podobal mi sie najbardziej i mi odp., ze nie maja innej rozmiarowki... Bede jeszcze szukala...;-)Anulka nie denerwuj sie ...zobacz czy nie ma napewno wiekszego rozmiaru , powinien byc ja jak ogladalam na allegro poscielki to byly rozne rozmiary !!! poszukaj ..
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Z tego co mi wiadomo, to poscielki w polsce sa w rozmiarach 120/60 i 140/70 Tak wiec zapytaj czy maja w tym wiekszym rozmiarze, bo nieraz poprostu niemaja wystawionych;-)
ale moze od innego sprzedawcy ...widzialam ze sie powtarzaja poscielki a podaj link jaka Ty chcialas?moze ja znajde ??
Posciele to sa ale mi wlasnie najbardziej chodzi o ochraniacz i to przescieradelko z falbanka:--(Z tego co mi wiadomo, to poscielki w polsce sa w rozmiarach 120/60 i 140/70 Tak wiec zapytaj czy maja w tym wiekszym rozmiarze, bo nieraz poprostu niemaja wystawionych;-)
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Anulka glowa do gory, jesli kupisz komplet ktory zawiera ochraniacz i przescieradelko to tez bedzie w tym wymiarze;-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Anulka poszukaj jeszcze moze akurat cos trafisz.
Ja kupilam dzisiaj komplet poscieli do łóżeczka zolto-zielony
ŚLICZNA POŚCIEL 4cz. FIRMY MINI-MINI BEE... (205398504) - Aukcje internetowe Allegro
posciel do wozka kremowa
Wiosenno letnia pościel do wózka - by 4baby (202736687) - Aukcje internetowe Allegro
Bede zamawiala jeszcze wozek Mikado Ox-ford
WÓZEK MIKADO OX-FORD + FOTELIK 0-13 wys GRATIS!! (202723379) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupilam dzisiaj komplet poscieli do łóżeczka zolto-zielony
ŚLICZNA POŚCIEL 4cz. FIRMY MINI-MINI BEE... (205398504) - Aukcje internetowe Allegro
posciel do wozka kremowa
Wiosenno letnia pościel do wózka - by 4baby (202736687) - Aukcje internetowe Allegro
Bede zamawiala jeszcze wozek Mikado Ox-ford
WÓZEK MIKADO OX-FORD + FOTELIK 0-13 wys GRATIS!! (202723379) - Aukcje internetowe Allegro
ale moze od innego sprzedawcy ...widzialam ze sie powtarzaja poscielki a podaj link jaka Ty chcialas?moze ja znajde ??
#10el POŚCIEL 90x120 MEGA KOMPLET+ROŻEK GRATIS# (205868937) - Aukcje internetowe Allegro
Te kotki na zielonym tle mi sie podobaja bo chce pokoik na zielono zrobic. I pisalam do sprzedajacego czy bedzie pasowalo to do lozeczka 140/70 a on odp. ze przescieradlo z falbanka i ochraniacz to nie...
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Anulka, a Ty jesteś pewna, że to Twoje łóżeczko, to nie 140/70??? W Polsce generalnie są dwa wymiary albo 120/60 albo 140/70, a jak u Was?
Podziel się: