reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Wiem, wiem ze jest dla kobiet w ciazy ten fissan ja go stosuje od poczatku ale dzis jedna babeczka mi powiedziala o tym przenikaniu i niewiedzialam za bardzo co mam myslec, szczerze to niebardzo chcialo mi sie w to wierzyc, no ale Wy jeszcze potwierdzilyscie moje mysli, wiec ok wielkie dzieki:tak:
Ja dla dzidzi mam linomag, i krem na odparzenia Nivea Baby.

Wczoraj bylam na ostatnich zakupach :tak:chyba ostatnich:-D i kupilam kosmetyki z Penatenu puderek, krem na odparzenia, oliwke, mydelko w kamieniu i krem do buzi.

Mam nadzieje ze to dobry wybor

Alkmeno posciel ma 4 elementy, ja tez nie moge sie doczekac kiedy bedzie stalo lozeczko cale wystrojone.Ale z tym bede musiala poczekac bo w sypialni mam malo miejsca a dzidzius bedzie spal z nami w pokoju- nie bede latala po nocy:laugh2:

Anulka ja kupilam ten smietnik boi nie chce mi sie latac z boku bloku chociaz mieszkam na parterze i mam blisko, smietnik miesci ok.28 pieluch wiec przyda sie . Zaoszczedze nogi:tak:. Ja jak narazie wszystko kupuje w sklepach, posciel kupilam w POCO 35 euro

Dziewczyny co wy myslicie na temat majtek jednorazowych gdzie w anglii mozna je znalesc?? bo jaj bawelniane ...ale podobno te jednorazowe sa bardziej praktyczne?!
kazali mi kupic do szpitala tabletki glukozowe ...ale nie wiem po co ??

Buziaczek, tabletki/cukierki glukozowe czy nawet zwykłe lizaki są po to, że w trakcie porodu nie możesz jeść nic stałego. A czasami ssie w żołądku po tylu godzinach. I trzeba go oszukać cukrem w landrynkach albo lizakach :)

Dziewczyny wlasnie ogladalam - na tvn style ''Mamo juz jestem ..'' i pokazywali nasze pojemniczki na brudne pieluchy z kupa !! bardzo je chwalili i to te dokladnie co my mamy :-)i te przewijaczki na lozeczko, nie te stojace obok bo sa nie stabilne !!

reklama
Do góry