reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anulka, a Ty jesteś pewna, że to Twoje łóżeczko, to nie 140/70??? W Polsce generalnie są dwa wymiary albo 120/60 albo 140/70, a jak u Was?

Oczywiscie, ze 140/70 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Masz racje... juz mi sie w glowie miesza:szok:
Ale ten zestaw maja tylko na 120/60.:-( No nic- bede szukala u innego sprzedawcy...:tak:

reklama
anka26,07 - bardzo ladna i delikatna poscielka...ja tez widzialam dla siebie na allegro ale ja mam inne rozmiary niz w polsce i zadna z nich by nie pasowala !! a do wozka narazie nie kupuje bo Tesciowie caly wozek i dodatki do niego sponsoruja !!:-)

ja postaram sie znalesc swoja poscielke !! i wklej link !!

Dzis bylismy na zakupkach i w zasadzie juz wszystko mamy, brakuje mi tylko termometru, chce kupic taki do ucha, powiedzcie mi czy to prawda ze takie do ucha maja rowniez dodatkowa nakladke dla doroslych:confused::confused:
Laktatora nie kupilam bo caly czas niewiem czy reczny czy elektryczny:wściekła/y:
Szczotki do wlosow macie z naturalnego wlosia?
No i mam pytanie, bo byly smoczki ale zupelnie niewiem jakie powinnam kupic:no::confused: ja widzialam:
1.silikonowe
2.lateksowe
3. i jakies na noc
prosze pomozcie bo niemam pojecia jakie:no::confused:

Niusia mój termometr do ucha nie ma specjalnej nakładki dla dorosłych, tak samo mierzy się maluchowi jak osobie dorosłej, ale powiem Ci szczerze, że mi się nie sprawdził i teraz kupuję taki NOWY TERMOMETR ELEKTRONICZNY RAPID -DISNEY- APTEKA (203369032) - Aukcje internetowe Allegro

Szczotka do włosów (według położnej ze szkoły rodzenia) powinna być ze sztucznego włosia, bo z naturalnego trudno utrzymac w czystości... ja zaufałam i kupiłam własnie taką..
Co do smoczków, to ja mam silikonowe, ale nie mam nic przeciwko innym..
A o laktatorze już pisłam, jak dla mnie tylko ręczny! :)

reklama
zebrra - fajny ten Twoj termometr, nam w szkole rodz. mówili, ze te uszne się nie sprawdzaja, że lepsze wlaśnie takie elektroniczne jak Twój. Ja mam taki elektr. z apteki, ale on nie mierzy tak szybciutko jak ten kilka sek.

Niusia -szczotkę ma z naturalnego włosia
- smoczek anatomiczny Nubo silikonowy
- laktator ręczny - elektryczny się przydaje gdy dziecko nie ssie piersi, tylko Ty odciągasz cały czas i podajesz w butelce. A tak sporadycznie to wystarczy ręczny.

Do góry