reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Wreszcie kurier dostarczył mi laktator (Medela Harmony - ręczny ) zamówiony na allegro 01.06/2007 :szok: Wszystko jest ok prócz tego, że nie widzę nigdzie gwarancji hmm...

Właśnie kurier przywiózł mi fotelik samochodowy, ale jestem niezadowolona :( Inny kolor niż zamawiałam i buda jakaś taka wiotka, w ogóle nie jest sztywna i gwarancja niepodstemplowana. Zaraz może zrobię fotosa. I zalegam ze zdjęciem chusty ;)

Dziewczyny co mam zrobić teraz z tym nowym laktatorem? Tylko umyć w płynie czy potem tez wygotować? A jeśli wygotować to wszystkie części? Kurcze instrukcja jest obrazkowa i widać na niej że wygotowuje się tylko butle a co z resztą elementów? :no: chyba też :eek:

Ankami, jak kupowałam ostatnio rower dla Wiki, to też nie podstemplowali mi karty gwarancyjnej, bo powiedzieli, że mam 10 dni na rozmyślenie się z zakupu, a poza tym teraz podstawą do wszelkich roszczeń jest paragon, dostałaś?

Kasiulec ja wygotowałam wszystko...

Anka jeśli to zakup z allegro, to napisz maila sprzedającemu, że z wystawieniem komentarza wstrzymasz się do otrzymania paragonu lub podstemplowanej gwarancji i poczekaj na dalszy rozwój sytuacji...

Ankami ja przy laktatorze nie mam gwarancji, jest co prawda jakaś faktura vat wydrukowana z komputera ale bez żadnej pieczątki i podpisu osoby uprawnionej do jej wystawienia.

Zebrra dzięki, to ja spadam do kuchni gotować laktator :-)

reklama
Zebrra, tak właśnie zrobiłam. Dobrze, że laska sama się zorientowała, że nie dołożyła gratisów i wysłała je poleconym.

A teraz obiecane fotosy (no nie pasi mi ten kolor fotelika na maksa):

Do góry