reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Wreszcie kurier dostarczył mi laktator (Medela Harmony - ręczny ) zamówiony na allegro 01.06/2007 :szok: Wszystko jest ok prócz tego, że nie widzę nigdzie gwarancji hmm...

Właśnie kurier przywiózł mi fotelik samochodowy, ale jestem niezadowolona :( Inny kolor niż zamawiałam i buda jakaś taka wiotka, w ogóle nie jest sztywna i gwarancja niepodstemplowana. Zaraz może zrobię fotosa. I zalegam ze zdjęciem chusty ;)

Dziewczyny co mam zrobić teraz z tym nowym laktatorem? Tylko umyć w płynie czy potem tez wygotować? A jeśli wygotować to wszystkie części? Kurcze instrukcja jest obrazkowa i widać na niej że wygotowuje się tylko butle a co z resztą elementów? :no: chyba też :eek:

Ankami, jak kupowałam ostatnio rower dla Wiki, to też nie podstemplowali mi karty gwarancyjnej, bo powiedzieli, że mam 10 dni na rozmyślenie się z zakupu, a poza tym teraz podstawą do wszelkich roszczeń jest paragon, dostałaś?

Kasiulec ja wygotowałam wszystko...

Anka jeśli to zakup z allegro, to napisz maila sprzedającemu, że z wystawieniem komentarza wstrzymasz się do otrzymania paragonu lub podstemplowanej gwarancji i poczekaj na dalszy rozwój sytuacji...

Ankami ja przy laktatorze nie mam gwarancji, jest co prawda jakaś faktura vat wydrukowana z komputera ale bez żadnej pieczątki i podpisu osoby uprawnionej do jej wystawienia.

Zebrra dzięki, to ja spadam do kuchni gotować laktator :-)

reklama
Zebrra, tak właśnie zrobiłam. Dobrze, że laska sama się zorientowała, że nie dołożyła gratisów i wysłała je poleconym.

A teraz obiecane fotosy (no nie pasi mi ten kolor fotelika na maksa):

Do góry