reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
O rany:szok: mialam sie ograniczac z jedzonkiem a zwlaszcza wieczorem i w nocy, a tym czasem zjadlam cala tabliczke czekolady:no:

Widze ze dzis cosik pusto, ide moze cos w tv bedzie, dobrej nocki dziewczyny:-)

byłam dziś w hurtowni oglądać wózki i tak :eek::
chciałam zobaczyć na żywo Driver 4xl, ew.3xl Implasta, bo się przymierzam do kupna, a tam tylko 1 egzemplarz Volant granat, jakiś taki gruby materiał miał , wózek cały sztywny :baffled: inne jak złapałam za rączkę to można bujać a te nie :szok: Pani powiedziała że one takie są Drivery też :confused:. W poniedziałek mają przyjść Drivery 4xl ale tylko w kolorze szary jeans :wściekła/y: bo tylko takie są dostępne. co to za czasy? komuna czy jak :confused: :no: :wściekła/y:

Wkurzyłam się, bo wózek zrobił na mnie żadne wrażenie :-(, a myślałam że ta wizyta pomoże mi podjąć decyzję o kupnie na allegro.
Obok stały Roan'y i prezentowały się okazale i kolorów mnóstwo do wyboru, materiał też przyjemniejszy :zawstydzona/y:
no nic idę spać jutro więcej refleksji na temat wózków
co sądzicie o driverach??

Niusia co do kołderki i śpiworków, to moja Wika od początku miała kołderkę :)
Kiedyś już pisałam o śpiworkach, że nie u każdego dziecka się sprawdzają... Jedne dzieci lubią być ciasno zawinięte np. w rożku, a inne lubią swobodnie machać nóżkami i wtedy sprawdzają się śpiworki...

Bazylia, w zeszłym sezonie różowy dla mężczyzn był bardzo trendy, może moda się utrzyma w razie czego ;) Świetna ta kurteczka-kangurka z kieszenią na brzuchu.

reklama
Do góry