reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Niunka, jezeli znalezliscie juz "ten" ktory Wam sie podoba i jestescie co do niego pewni to oczywiscie ze lepiej kupic wczesniej, tak jak piszesz lzej z kaska pozatym bieganie na ostatnia chwile, pozatym nigdy nie wiadomo czy np. dzidzia nie urodzi sie wczesniej i pozniej dodatkowy stres ze czegos brakuje. Sprobuj zalaczyc jeszcze raz, jestem bardzo ciekawa coz za cudo nabyliscie:confused:

reklama
Niunka, to rowniez moje pierwsze malenstwo;)
Slyszalam od poloznych i znajomych ze dziecko moze sie nakryc kolderka, dlatego tez, jest polecana najwczesniej ok 6mca.

Niusia, śpiworek jest słodziasty :) Resztkami silnej woli powstrzymuję się jeszcze od wszelkich zakupów, ale nie wiem, jak długo przy Was wytrzymam dziewczyny! ;)

Fajnie , jedna znajoma mi nagadala ze nie mozna kupowac wozka przed porodem , a juz wogole trzymac go w domu:szok: , zabobony, nie wierze, ale nie mogla spac pol nocy. Mozecie mi napisac jak wkleic zdjecie pokazalabym wam wozek.A po niedzieli kupie pierwszy ciuszek , bo dowiemy sie co bedzie juz w poniedzialek.:-)

Niunka, ja tez slyszalam o tym przesadzie, podobno mozna kupowac dopiero w osmym miesiacu, ale sama widzisz ze wiekszosc z nas kupuje duzo wczesniej:)
Jesli chodzi o zalacznik, gdy piszesz odp. klikasz na spinacz-choose-wybierasz dany plik z pc-wyslij u gory, pokaze Ci sie info ze musisz poczekac chwile, zamykasz okono i gotowe;)

hej niusia 23 , sory ale nie moge znalesc tego spinacza -choose. , albo jestem slepa alebo nie wiem co jest.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Niusia moje dziecię miało kołderki od poczatku. Jak była malutka spała z nami w sypialni w swoim koszu albo w naszym łóżku i była zawsze na oku. Jeżeli chodzi o spiworki to sa bardzo praktyczne szczególnie zima jak dziecko śpi samo w swoim pokoju i sie rozkopuje - moja zaczęła spać sama jak miała 6 m-cy. Teraz sypia w spiworku i jest przykryta kołderką.

Niunka wklejaj zdjęcia, pochwal się nowym nabytkiem :-)

reklama
Ha ha, wiecie co juz sama niewiem, kazdy ma swoje teorie, zreszta jak zawsze na wszystko:tak: ja planuje miec lozeczko w sypialni ale mimo to chyba bala bym sie spokojnie spac, wiedzac ze dzidzia moze sobie naciagnac kolderke na buzke, chyba bym wstawala co 5min:tak: z kolei w rozku wydaje mi sie ze dzidzia ma skrepowane ruchy, tak wiec:wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry