reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Niunka, jezeli znalezliscie juz "ten" ktory Wam sie podoba i jestescie co do niego pewni to oczywiscie ze lepiej kupic wczesniej, tak jak piszesz lzej z kaska pozatym bieganie na ostatnia chwile, pozatym nigdy nie wiadomo czy np. dzidzia nie urodzi sie wczesniej i pozniej dodatkowy stres ze czegos brakuje. Sprobuj zalaczyc jeszcze raz, jestem bardzo ciekawa coz za cudo nabyliscie:confused:

reklama
Niunka, to rowniez moje pierwsze malenstwo;)
Slyszalam od poloznych i znajomych ze dziecko moze sie nakryc kolderka, dlatego tez, jest polecana najwczesniej ok 6mca.

Niusia, śpiworek jest słodziasty :) Resztkami silnej woli powstrzymuję się jeszcze od wszelkich zakupów, ale nie wiem, jak długo przy Was wytrzymam dziewczyny! ;)

Fajnie , jedna znajoma mi nagadala ze nie mozna kupowac wozka przed porodem , a juz wogole trzymac go w domu:szok: , zabobony, nie wierze, ale nie mogla spac pol nocy. Mozecie mi napisac jak wkleic zdjecie pokazalabym wam wozek.A po niedzieli kupie pierwszy ciuszek , bo dowiemy sie co bedzie juz w poniedzialek.:-)

Niunka, ja tez slyszalam o tym przesadzie, podobno mozna kupowac dopiero w osmym miesiacu, ale sama widzisz ze wiekszosc z nas kupuje duzo wczesniej:)
Jesli chodzi o zalacznik, gdy piszesz odp. klikasz na spinacz-choose-wybierasz dany plik z pc-wyslij u gory, pokaze Ci sie info ze musisz poczekac chwile, zamykasz okono i gotowe;)

hej niusia 23 , sory ale nie moge znalesc tego spinacza -choose. , albo jestem slepa alebo nie wiem co jest.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Niusia moje dziecię miało kołderki od poczatku. Jak była malutka spała z nami w sypialni w swoim koszu albo w naszym łóżku i była zawsze na oku. Jeżeli chodzi o spiworki to sa bardzo praktyczne szczególnie zima jak dziecko śpi samo w swoim pokoju i sie rozkopuje - moja zaczęła spać sama jak miała 6 m-cy. Teraz sypia w spiworku i jest przykryta kołderką.

Niunka wklejaj zdjęcia, pochwal się nowym nabytkiem :-)

reklama
Ha ha, wiecie co juz sama niewiem, kazdy ma swoje teorie, zreszta jak zawsze na wszystko:tak: ja planuje miec lozeczko w sypialni ale mimo to chyba bala bym sie spokojnie spac, wiedzac ze dzidzia moze sobie naciagnac kolderke na buzke, chyba bym wstawala co 5min:tak: z kolei w rozku wydaje mi sie ze dzidzia ma skrepowane ruchy, tak wiec:wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry