reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
O rany:szok: mialam sie ograniczac z jedzonkiem a zwlaszcza wieczorem i w nocy, a tym czasem zjadlam cala tabliczke czekolady:no:

Widze ze dzis cosik pusto, ide moze cos w tv bedzie, dobrej nocki dziewczyny:-)

byłam dziś w hurtowni oglądać wózki i tak :eek::
chciałam zobaczyć na żywo Driver 4xl, ew.3xl Implasta, bo się przymierzam do kupna, a tam tylko 1 egzemplarz Volant granat, jakiś taki gruby materiał miał , wózek cały sztywny :baffled: inne jak złapałam za rączkę to można bujać a te nie :szok: Pani powiedziała że one takie są Drivery też :confused:. W poniedziałek mają przyjść Drivery 4xl ale tylko w kolorze szary jeans :wściekła/y: bo tylko takie są dostępne. co to za czasy? komuna czy jak :confused: :no: :wściekła/y:

Wkurzyłam się, bo wózek zrobił na mnie żadne wrażenie :-(, a myślałam że ta wizyta pomoże mi podjąć decyzję o kupnie na allegro.
Obok stały Roan'y i prezentowały się okazale i kolorów mnóstwo do wyboru, materiał też przyjemniejszy :zawstydzona/y:
no nic idę spać jutro więcej refleksji na temat wózków
co sądzicie o driverach??

Niusia co do kołderki i śpiworków, to moja Wika od początku miała kołderkę :)
Kiedyś już pisałam o śpiworkach, że nie u każdego dziecka się sprawdzają... Jedne dzieci lubią być ciasno zawinięte np. w rożku, a inne lubią swobodnie machać nóżkami i wtedy sprawdzają się śpiworki...

Bazylia, w zeszłym sezonie różowy dla mężczyzn był bardzo trendy, może moda się utrzyma w razie czego ;) Świetna ta kurteczka-kangurka z kieszenią na brzuchu.

reklama
Do góry