reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
No, zaskoczyłam Was z tymi ciuszkami :-) ale sama byłam w szoku, dzisiaj jeszcze dostałam od tej przyjaciółki smsa że znalazła leżaczek, przewijak i fotelik samochodowy! Mutsy chyba mam w kieszeni ;)
Powiedzcie mi, jak długo dzidziuś nosi te najmniejsze ubranka rozm.56?

Hej!
Przedstawiam pierwsze zakupy dla mojego syneczka:
Pierwsze to komplecik śpioszków jasno-niebieskich, drugi komplet to buciki, śliniaczek i grzechotka z motywem sportowym - nie mogłam się mu oprzeć.:-D Do tego pierwszego kompletu dokupiłam taką bluzeczkę z osłonką na pazurki, żeby dzidzia się nie drapała. Fajna rzecz. :-D

Wszystkie ciuszku są piękne! A ja powoli nakręcam się na kupowanie. Strasznie mnie to rozczula!!! :tak: I mam czasem taką chwilę, że muszę coś kupić dzidzi. Ostatnio nie miałam gotówki, a u nas nie można płacić kartą. Tak mi się przykro zrobiło, że się poryczałam w sklepie. I mąż musiał szybko lecieć na pożyczki hihi. Takie to już beksy te baby w ciąży hihi :-D

reklama
Wiecie co ja dzisiaj buszowałam w sklepach i spodobał mi się wózek i powiedziałam mężowi, że musi być taki i żadem inny !!!!!!!!!!!!!!!! Wrzuce wam linka na stronke ale nie wiem czy mi wyjdzie ;-) chodzi o kolor nr 6 tylko na kołach pompowanych i już na nowszym stelażu bo tu jest jeszcze zdjęcie na starym !!

BabyActive - wózki dziecięce

Do góry