reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Dziewczyny z tym rózowym dla "facetów" to ja dziś słyszałam w sklepie dziecięcym że nadal jest modny :cool2: :laugh2:
A ja dziś nabyłam 3 body na krótki rekaw w rozm 56, potem wkleje zdjęcia bo na razie sie piorą.:-)

reklama
Grubelku od razu pierzesz te rzeczy? Bo ja się zastanawiałam własnie i doszłam do wniosku, że przez te kilka miesięcy to się jeszcze zakurzą, więc z praniem poczekam do czerwca...

Zebrra ja piore Julki ciuszki to przy okazji te małe tez, tak jakoś chyba z przyzwyczajenia. A potem pewnie jeszcze raz przepiore bo i tak bede musiała wyprać to co mam po Julce.

a ja pojechałam dziś do mamy zobaczyć co dostałam dla dzidziusia od kuzynki, aby wiedzieć co trzeba kupić i ... szok :szok: tego jest tyle i w takim super stanie, że do roku nic nie musiałabym kupować :baffled: i na dodatek wszystko firmowe (P>S. to ja nie mam tylu firmowych ciuchów ;-))

A moja mama jeszcze dokupuje cudne ciuszki, raz różowe lub w takim fajnym odcieniu fioletu, a raz niebieściutkie tak żeby było po równo :-p.

W sumie mam 10 pełnych reklamówek a w tym np. mini spodni 12 szt., kurtek 7szt. :szok: śpiochów, kaftaników, bluzek nie liczyłam, dziś już padłam :eek: a wszystko to dla chłopczyka.
wkleiłabym fotki, ale jeszcze nie umiem :zawstydzona/y: ale jak posegreguję na kupki to się pochwalę :-D

dzięki :-), no te fiolety to mojej mamy ulubione kolorki, wiec jak widzi to nie może sie oprzeć :tak:, jest jeszcze do kompletu taka kurteczka, ale kurtek nie zabierałam do domku bo jeszcze do zimy czasu kupa, a ja bez komody jestem :baffled:. Wiec w tym tyg. powinnam kupić szafę na ciuszki! - sprawa priorytetowa ;-)

Ciekawe tylko jak chłopak będzie wyglądał w tych ubrankach :szok:

To prawda ze te fioletowe sa sliczne, a wzasadzie to moze nie bedzie tak zle, jak bedzie chlopiec w sumie to malenstwo, gorzej byloby dla starszego dziecka:-)
Widze ze juz masz za soba 22tydz, nie znasz plci bo nie chcesz wiedziec, czy jeszcze nie bylas na usg?

reklama
w czwartek idę to mam nadzieję sie dowiem ;-) wczoraj zrobiłam sobie test int. i wyszła mi na 70% dziewczynka, ale nie biorę tego na poważnie

a tak żeby było na temat, to siedziałam wczoraj do nocy i posegregowałam wszystkie ciuszki rozmiarami, mój mąż w szoku jak ubrać dziecko w takie mini spodnie :confused: i bluzki wielkości jego dłoni :baffled:

a niebieski wózio może być dla dziewczynki, czy nie? Z ciemnych kolorków zrezygnowaliśmy bo lato przecież będzie :cool2:

Do góry