reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
hej co do firmy Nuk-to kiedyś ta firma była tak dobra jak np AVENT-był szał na akcesoria Nuk-moja siostra to dobrze pamięta jak rodził się jej syn, teraz jest moda na nowe firmy, reklamy robią swoje, ja w tej chwili mam smoczka do butelki i butelkę Nuk- Ola pije kaszkę wieczorem z tej butelki, -powiem wam tak: butelka jak butelka jak każda inna:tak:

Grubelku ciuszki śliczne, wyobrażam sobie w nich twojego maluszka....ale jak to będzie dziewczynka?? USG czasem kłamie, wczoraj szwagierka moją radość ostudziła...bo jej kumpela z pracy ma synka zaszła w ciąże chciała córcię ale usg wskazywało że drugie to też chłopiec..i to byli pewni na 100% do końca ciąży miał być chłopak....urodziła...dziewczynkę wszyscy zaskoczeni ale się cieszyli:tak::tak: psikus co?:laugh2::szok::szok:(ale mnie to teraz przeraża):dry::baffled:

Marika mam taka świadomość... :baffled: :-) ;-) wtedy będe miała dużo kiecek i takich róznych po córci ;-) a z chłopięcymi coś się zrobi.

Najgorsze jest to że strasznie cięzko kupić jakies fajne ciuszki chłopięce, jak cos jest to sa to pojedyncze rzeczy i kosztują niemało :baffled: , ale ja nie potrafię się oprzeć. Bo potem jak się urodzi to nie bedzie miał się w co ubrać :-p :baffled: A ja w zasadzie potrzebuje tylko takich ubranek typowo "męskich" :-) i body z krótkim rękawkiem. Pozostałe rzeczy mam.

Grubelku a ja ci powiem że ja kurczę nie widzę takich pojedynczych ciuszków-ty to masz farta wiesz?? na allegro same zestawy-paczki po 200-400zł:szok: nic nie widzę innego:-(

No co ty ja patrzę rozmiary 56 i 62 a nie zestawy i własnie tam jak na razie znalazłam. Fakt jest tego bardzo mało dla dziewczynek jest więcej. W sklepach sytuacja wygląda podobnie :baffled: :no: Mam nadzieję że do lata jeszcze się będą pojawiały i się zaopatrzymy w "męskie" ciuchy :-)

reklama
Dziewczyny, jutro jadę do mojej przyjaciółki która się przeprowadza i powiedziała że mam zabrać te wszystkie rzeczy po małej bo ona nie będzie ich nosic! ale się ucieszyłam, byłam pewna że porozdawała, a ona je trzymała (jej córeczka ma 1,5 roku), więc moze jutro się okaże że mam całą wyprawkę! wszystko wkleję

Do góry