reklama
Czytałam gdzieś wypowiedzi rodziców na temat tego typu akcesoriów i bezapelacyjnie wygrały artykuły firmy NUBY... począwszy od butelek, smoczków, niekapków, a skończywszy na strzykawce do podawania leków...
ja mam smoczek tej firmy i jest rewelacyjny! Anatomiczna budowa, zdrowy doa dziąsełek, bo ma takie brodaweczki, żeby dzidziuś mógł sobie posmerać dziąsełka jak go swędzą no i porusza się w buźce tak jak pierś mamy. Naprawdę polecam.
zebrra
Potrójna mama :)
zebrra
Myślę, że w aptece nie będzie problemu, a nawet jeśli nie mają, to mogą zamówić...
Grubelek
mamy lipcowe'07
No i tak znowu "niechcący" wygrałam aukcję to się chwalę :
zebrra
Śliczniutki Grubelku na allegro tak licytujesz???
Grubelek
mamy lipcowe'07
Tak! Zebrra to jakaś choroba... Dobrze że mój mąż nie będzie specjalnie wnikał. Chyba by mnie udusił Dodam że wczoraj zrobiłam zakupy dla Julki i wydałam kupe kasy . Straszne to uzależnienie!!!
zebrra
ojj tak... ja mam takie fazy, że albo siedzę na allegro godzinami albo wcale... ale jak już siedzę, to niestety kasy wydaję ful....
reklama
Info dla Dziewczyn z Warszawy i okolic:
odwiedziłam dziś pzy okazji sklep na Ochocie Family Shop - wybór wózków mają spory (chyba większy niż w Smyku) i wiem, że dają rabaty. Wózki na ogół te z górnej półki, więc są dosyć drogie, choć trafiają się okazje.
Obok jest sklep Pinokio i tam jest z kolei spory wybór akcesoriów (butelki, smoczki, zabawki itd.)
Family Shop prowadzi też sprzedaż internetową: www.familyshop.com.pl
odwiedziłam dziś pzy okazji sklep na Ochocie Family Shop - wybór wózków mają spory (chyba większy niż w Smyku) i wiem, że dają rabaty. Wózki na ogół te z górnej półki, więc są dosyć drogie, choć trafiają się okazje.
Obok jest sklep Pinokio i tam jest z kolei spory wybór akcesoriów (butelki, smoczki, zabawki itd.)
Family Shop prowadzi też sprzedaż internetową: www.familyshop.com.pl
Podziel się: