reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Kobietki, zaczęłyście temat smoczków... Tylko się ze mnie nie śmiejcie - ja naprawdę nie wiem: od jakiego wieku dzidziusiowi kupuje się smoczek? Już od początku? Są jakieś typy zróżnicowane ze względu na wiek?

Zebrra, tą firmę Nuby można dostać tylko w aptece? byłam w superpharmie i ani sluchu po takiej firmie, tylko NUK i jakieś no-name'y badziewia. Może po prostu trzeba szukać w dzieciaczkowych sklepach? Ankami, dzięki za info, chyba się tam jutro przejadę :) Świetny teraz mam sposób na spędzanie wolnego czasu! hihi

Kurczę Dziewczyny dałyscie mi do myślenia... ja nie wiem czy tylko w aptece, oglądałam te wszystkie "NUBOWE" rzeczy na allegro, ale zaraz już sobie przypominam ogladałam też "na żywo" w dzieciowym sklepie... i na stronie tego sklepu http://www.tomi.pl

Witajcie :)

Przejrzałam cały wątek i mam mały mętlik w głowie. Ja jeszcze nic nie kupuję dla maluszka, bo przyznam, ze troszkę sie boję. Ale po usg połówkowym to i ja zaszaleję :)

Wózek "odzidziczę" po innym dzieciaczku w rodzinie, w bardzo dobrym stanie i mało używany, bo maluszek urodził się zimą i mało wychodził na dwór, a potem szybko mama i maluszek przerzucili się na spacerówkę. Nie jest taki do końca, jaki by mi sie podobała (z miękkim wkładem zamiast gondoli), ale potem fajna spacerówke kupimy. A zawsze zaoszczędzimy troszkę pieniędzy na początku.

Ciekawy artykuł odnosnie wózków, może kogoś zainteresuje: http://www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=63&id=&topicid=885&story=2

A jeśli chodzi o łóżeczko, to kupię chyba takie jak ma moja siostra -na płozach. Strasznie fajna sprawa, szczególnie w nocy kiedy trzeba uspic maluszka. Można łóżeczko zablokować i wtedy się "nie buja" i jest bardzo stabilne. Ma wyjmowane dwa szczebelki, więc taki chodzący już szkrab będzie mógł sam z niego wyjść. Bardzo mi się takie podobają:
Drewex meble dla dzieci,

Coś mi nie wyszło z tym linkiem, ale chodzi mi łóżeczko KUBA III z Drewexu.

Dlaczego smoczki NUK-a sa złe i szukacie innych???

reklama
Do góry