reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Mila ja mam ciuszki firmy Ewa... moim zdaniem sa takie same wielkościowo jak Pinokia którego kupowałam dla Julki dlatego ja kupiłam na poczatek rozmiary 56 i 62... 56 jest takie jak 62 innych firm (np H&M i innych bardziej "firmowych" ;-) )

mąz mówi kupimy jej nową inna zabawke, ale ja jakos nie byłam co do tego przekonana...
Też na poważnie: nie zdziwiłabym się, gdyby Julka rzuciła tę nową zabawkę w kąt, nawet jej nie obejrzawszy, i ryczała, żeby jej oddać karuzelę, która nagle zaczęła jej się wydawać najukochańszą zabawką.

brawo ankami tak sie zacietrzewiłam w tym szyciu że sama zauwazyłam dopiero jak powiesiłam... zaklęłam siarczyście i stwierdziłam to co ty :-)

No no Nicoya cudny pokoik! :tak: :-) a skąd masz Hefalumpy? (bo to Hefalumpy prawda? pytam bo ja nie mogłam nigdzie kupić...) a zasłonka prawie sie w oczy nie rzuca... ;-)

Mila masz rację... zabranie karuzelki mogłoby być szokiem... ;-)

Mila ja mam ciuszki firmy Ewa... moim zdaniem sa takie same wielkościowo jak Pinokia którego kupowałam dla Julki dlatego ja kupiłam na poczatek rozmiary 56 i 62... 56 jest takie jak 62 innych firm (np H&M i innych bardziej "firmowych" ;-) )

to, co kupiłam w H&M wydaje mi się strasznie duże w porównaniu do innych a to też niby 56 rozmiar. Jeszcze zerknę na te ciuszki z Ewy...

Nicoya, słodziasty kącik :-). A co do zasłonek, to przecież w życiu trzeba mieć fantazję ;-). Kreatywność jest dziś w cenie :-D;-):-D.
56 jest takie jak 62 innych firm (np H&M i innych bardziej "firmowych" ;-) )
No właśnie, Grubelku - a 62 takie jak 68 innych firm. A z Pinokia nic nie mam.

Ankami chodzi mi o taka typowa bieliznę... body, spiochy... bo ubrania spodnie, bluzki itd to są dośc duże... :-)
Mila Pinokio wielkościowo porównywalne do Ewy tylko nieco szersze (np body inna bawełna nie taka zcisła)

reklama
Ankami chodzi mi o taka typowa bieliznę... body, spiochy... bo ubrania spodnie, bluzki itd to są dośc duże... :-)
Mila Pinokio wielkościowo porównywalne do Ewy tylko nieco szersze (np body inna bawełna nie taka zcisła)

Nie no, ubrań to jeszcze tam nie kupowałam, same body i kaftaniki.

A Pinokio z bardzo miłego materiału w dotyku są szyte

Do góry