duma upadła jak je powiesiłam i zobaczyłam co narobiłam heheheh - test na spostrzegawczosc
Widać widać te po prawej są do góry nogami ;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
duma upadła jak je powiesiłam i zobaczyłam co narobiłam heheheh - test na spostrzegawczosc
Też na poważnie: nie zdziwiłabym się, gdyby Julka rzuciła tę nową zabawkę w kąt, nawet jej nie obejrzawszy, i ryczała, żeby jej oddać karuzelę, która nagle zaczęła jej się wydawać najukochańszą zabawką.mąz mówi kupimy jej nową inna zabawke, ale ja jakos nie byłam co do tego przekonana...
Zeberrko, to "trochę" łamie mi serce...Dobra Mila niech będzie ja też żywię do Ciebie jakieś ciepłe uczucia ) mogę nawet powiedzieć, że trochę Cię lubię ))
Mila ja mam ciuszki firmy Ewa... moim zdaniem sa takie same wielkościowo jak Pinokia którego kupowałam dla Julki dlatego ja kupiłam na poczatek rozmiary 56 i 62... 56 jest takie jak 62 innych firm (np H&M i innych bardziej "firmowych" ;-) )
No właśnie, Grubelku - a 62 takie jak 68 innych firm. A z Pinokia nic nie mam.56 jest takie jak 62 innych firm (np H&M i innych bardziej "firmowych" ;-) )
Ankami chodzi mi o taka typowa bieliznę... body, spiochy... bo ubrania spodnie, bluzki itd to są dośc duże... :-)
Mila Pinokio wielkościowo porównywalne do Ewy tylko nieco szersze (np body inna bawełna nie taka zcisła)