reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
grubelku Hefalumpy :-) udało mi się kupic w sklepie z art dla bachorków :-)....

czytam o tych ciuszkach co piszecie.... a u mnie puściutko... posiłkowana listą którą kiedyś zeberrka zrobiła czekam... nie wiem sama na co...

Mila to zostawmy to zdnaie pomijając trochę :) Nie sądziłam, że Cię to aż tak dotknie.. :)))))))))

A co do rozmiarówek, polecam tą tabelkę, którą kiedyś wkleiłam... :)

Grubelku, ja zamawiałam wyłącznie bieliznę z Ewy (body, kaftaniki, koszulki, śpioszki) i to właśnie ona jest taka duża. Takie typowe ciuszki (spodnie, sukienki) kupowałam do tej pory tylko w niewirtualnych sklepach, "na żywca".
Zebrra, cmoksy :-).

Nicoya kącik naprawdę barrrrrdzo udany - a zasłonki? Zawsze mozesz powiedzieć, ze tak właśnie miało być :-)

Grubelek, zebrra nie wiem czy słyszałyście, ale niby dobrze byłoby przygotować również jakiś mały upominek od dzidzi dla starszego rodzeństwa (nazwijmy to wkupne :). Wtedy jest szansza, ze starsze rodzeństwo dzięki temu polubi małego szkraba :)

....Grubelek, zebrra nie wiem czy słyszałyście, ale niby dobrze byłoby przygotować również jakiś mały upominek od dzidzi dla starszego rodzeństwa (nazwijmy to wkupne :). Wtedy jest szansza, ze starsze rodzeństwo dzięki temu polubi małego szkraba :)

Nie słyszałam o tym, ale myslę że to jest świetny pomysł... :-) :tak:

Aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno. Jeżeli zaczną sie u Was odwiedziny nowego członka rodziny dobrze by było gdyby każdy gość miał dla "starszaka" odrobinę zainteresowania i małe coś (np. kinder jajo lub inny mały drobiazg). W przeciwnym razie starsze dziecko moze poczuć sie odtrącone, a tak zawsze ono było w centrum uwagi.

Aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno. Jeżeli zaczną sie u Was odwiedziny nowego członka rodziny dobrze by było gdyby każdy gość miał dla "starszaka" odrobinę zainteresowania i małe coś (np. kinder jajo lub inny mały drobiazg). W przeciwnym razie starsze dziecko moze poczuć sie odtrącone, a tak zawsze ono było w centrum uwagi.

Gaddula ja słyszałam o takim czymś ale weź powiedz gościom aby kupili coś też starszemu-chyba nie wypada co?

reklama
Do góry