reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Heheh śmieszne, bo ja też nigdy nie używałam tych jednorazowych podkładów... ale zamierzam to robić u lekarza, czy znajomych... zobaczymy, najwyżej więcej nie kupię...
Grubelku u nas w Rossmannie są te pieluszki, może Ci wyślę na próbę, co?
Ewa w tym sklepie opłaca się zrobić większe zakupy, bo jakbyś kupowała tylko Dzidziusia + koszty przesyłki, to wychodzi tak średnio... )
Grubelku u nas w Rossmannie są te pieluszki, może Ci wyślę na próbę, co?
Ewa w tym sklepie opłaca się zrobić większe zakupy, bo jakbyś kupowała tylko Dzidziusia + koszty przesyłki, to wychodzi tak średnio... )
Grubelek
mamy lipcowe'07
Zebrra dzięki za propozycję.... to bardzo miłe... tylko tak naprawde to przeciez mogę kupić małe opakowanie ( 20 czy 30 szt
) i tez wypróbuje.... tylko tak napisałam... mam jeszcze 2 Rossmany w Olsztynie może tam będą...
Hihihi podkłady jednorazowe... Ewo tak to takie jak piszesz... Ale wiecie myslę że moga sie przydac w podróży ( w moim wypadku nawet jeszcze dla Julki) czy gdziekolwiek poza domem ostatnio musiałam przewijać Julke w Realu na szczęście zawsze mam przy sobie pieluche flanelową... może teraz takich kilka bede nosiła przy sobie... albo w aucie zostawie..

Hihihi podkłady jednorazowe... Ewo tak to takie jak piszesz... Ale wiecie myslę że moga sie przydac w podróży ( w moim wypadku nawet jeszcze dla Julki) czy gdziekolwiek poza domem ostatnio musiałam przewijać Julke w Realu na szczęście zawsze mam przy sobie pieluche flanelową... może teraz takich kilka bede nosiła przy sobie... albo w aucie zostawie..

Ewa- zobaczymy jak ja długo wytrwam
.
Ale nie dlatego decyduję się na tetrowe, żeby uturdnić sobie życie. Razem ze względów finansowych, bo jednak pampersy sporo kosztują a u nas nie jest za wesoło :-( !
Zakupiłam na allegro (wszystko u timur00):
CERATKA -PODKŁAD DO ŁÓŻECZEK DZIECIECYCH - 2 sztuki
PRZEŚCIERADEŁKO FROTTE Z GUMKĄ - 2 sztuki: białe i jasnożółte
PODKŁADY DO PRZEWIJANIA - 10 sztuk
WIELORAZOWE MAJTKI POPORODOWE - 4 sztuki
LAKTATOR AVENT ISIS
Jutro idę po wanienkę ze stojakiem (stojak 65 zł, duża wanienka 25 zł) i kosmetyki do i po kąpieli.
Zakupki!!! :-)

Ale nie dlatego decyduję się na tetrowe, żeby uturdnić sobie życie. Razem ze względów finansowych, bo jednak pampersy sporo kosztują a u nas nie jest za wesoło :-( !
Zakupiłam na allegro (wszystko u timur00):
CERATKA -PODKŁAD DO ŁÓŻECZEK DZIECIECYCH - 2 sztuki
PRZEŚCIERADEŁKO FROTTE Z GUMKĄ - 2 sztuki: białe i jasnożółte
PODKŁADY DO PRZEWIJANIA - 10 sztuk
WIELORAZOWE MAJTKI POPORODOWE - 4 sztuki
LAKTATOR AVENT ISIS
Jutro idę po wanienkę ze stojakiem (stojak 65 zł, duża wanienka 25 zł) i kosmetyki do i po kąpieli.
Zakupki!!! :-)
zebrra
Fajnie, Anna, że zrobiłaś zakupki i jeszcze dzisiaj się wybierasz.. ja się niestety chwilowo mocno spłukałam i nie mam z czym... buuu
Grubelek
mamy lipcowe'07
To ja Wam wklejam linka do sklepu internetowego... niestety płatnośc tylko przy odbiorze ale jest fajny czasami dosyc duże wyprzedaże maja i ciuszki w porządku kupuje tam czasami Julce (dzisiaj znowu - mąż sie wkurzy
ale przecież mam sie oszczędzać i nie moge za duzo chodzic a dziecko rosnie.. ;-)
) www.uva.pl

Grubelek
mamy lipcowe'07
Właśnie odebrałam pościel od mamo-tato jest rzeczywiście super! A kolorki bardzo ładne... polecam! :-)
zebrra
Grubelku prześcieradła z gumką też u nich kupowałaś?
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Tak Zebrra są ok!
Za to teraz znalazłam nowy "problem"
Karuzela nad łóżeczko... ;-)
Julka ma karuzele FP z misiami przebranymi za pszczółki i chwilowo jej nie uzywamy bo zasypia w dużym pokoju odkąd ja musze leżeć, potem mąż ja przenosi do łóżeczka, wczesniej zasypiała w swoim łóżeczku właśnie przy karuzelce... teraz mąż stwierdził że przełożymy ja dla maluszka... ale mi jakos przykro zabierać mojej córeczce zabawki..
i zastanawiam się czy kupić drugą... tylko sama nie wiem czy dwie to nie za duzo tym bardziej że z czasem będa spać w jednym pokoju... Z drugiej strony chciałabym taką pluszowa i z pilotem a tu juz cena znowu idzie w góre... chodzi o to że dwie takie karuzele to chyba zbędny wydatek... 

Za to teraz znalazłam nowy "problem"

Julka ma karuzele FP z misiami przebranymi za pszczółki i chwilowo jej nie uzywamy bo zasypia w dużym pokoju odkąd ja musze leżeć, potem mąż ja przenosi do łóżeczka, wczesniej zasypiała w swoim łóżeczku właśnie przy karuzelce... teraz mąż stwierdził że przełożymy ja dla maluszka... ale mi jakos przykro zabierać mojej córeczce zabawki..

Podziel się: