reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
grubelku- a te podklady to co to wlasciwie??????nigdy nie uzywalam, a tyle o nich sie mowi:zawstydzona/y:
rozumiem ze to cos takiego jak jednorazowy przewijak do miejsc poza domem????:confused: :confused:

Heheh śmieszne, bo ja też nigdy nie używałam tych jednorazowych podkładów... ale zamierzam to robić u lekarza, czy znajomych... zobaczymy, najwyżej więcej nie kupię...

Grubelku u nas w Rossmannie są te pieluszki, może Ci wyślę na próbę, co?

Ewa w tym sklepie opłaca się zrobić większe zakupy, bo jakbyś kupowała tylko Dzidziusia + koszty przesyłki, to wychodzi tak średnio... )

Zebrra dzięki za propozycję.... to bardzo miłe... tylko tak naprawde to przeciez mogę kupić małe opakowanie ( 20 czy 30 szt :szok: ) i tez wypróbuje.... tylko tak napisałam... mam jeszcze 2 Rossmany w Olsztynie może tam będą...

Hihihi podkłady jednorazowe... Ewo tak to takie jak piszesz... Ale wiecie myslę że moga sie przydac w podróży ( w moim wypadku nawet jeszcze dla Julki) czy gdziekolwiek poza domem ostatnio musiałam przewijać Julke w Realu na szczęście zawsze mam przy sobie pieluche flanelową... może teraz takich kilka bede nosiła przy sobie... albo w aucie zostawie.. :happy:

Ewa- zobaczymy jak ja długo wytrwam :-D.
Ale nie dlatego decyduję się na tetrowe, żeby uturdnić sobie życie. Razem ze względów finansowych, bo jednak pampersy sporo kosztują a u nas nie jest za wesoło :-( !

Zakupiłam na allegro (wszystko u timur00):

CERATKA -PODKŁAD DO ŁÓŻECZEK DZIECIECYCH - 2 sztuki
PRZEŚCIERADEŁKO FROTTE Z GUMKĄ - 2 sztuki: białe i jasnożółte
PODKŁADY DO PRZEWIJANIA - 10 sztuk
WIELORAZOWE MAJTKI POPORODOWE - 4 sztuki
LAKTATOR AVENT ISIS

Jutro idę po wanienkę ze stojakiem (stojak 65 zł, duża wanienka 25 zł) i kosmetyki do i po kąpieli.
Zakupki!!! :-)

To ja Wam wklejam linka do sklepu internetowego... niestety płatnośc tylko przy odbiorze ale jest fajny czasami dosyc duże wyprzedaże maja i ciuszki w porządku kupuje tam czasami Julce (dzisiaj znowu - mąż sie wkurzy :wściekła/y: ale przecież mam sie oszczędzać i nie moge za duzo chodzic a dziecko rosnie.. ;-) :-p ) www.uva.pl

reklama
Tak Zebrra są ok! :tak:

Za to teraz znalazłam nowy "problem" :baffled: Karuzela nad łóżeczko... ;-)
Julka ma karuzele FP z misiami przebranymi za pszczółki i chwilowo jej nie uzywamy bo zasypia w dużym pokoju odkąd ja musze leżeć, potem mąż ja przenosi do łóżeczka, wczesniej zasypiała w swoim łóżeczku właśnie przy karuzelce... teraz mąż stwierdził że przełożymy ja dla maluszka... ale mi jakos przykro zabierać mojej córeczce zabawki.. :baffled: i zastanawiam się czy kupić drugą... tylko sama nie wiem czy dwie to nie za duzo tym bardziej że z czasem będa spać w jednym pokoju... Z drugiej strony chciałabym taką pluszowa i z pilotem a tu juz cena znowu idzie w góre... chodzi o to że dwie takie karuzele to chyba zbędny wydatek... :confused:

Do góry