reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Dam na pewno :)

Część zakupów przyjdzie już w tym tyg, a niektóre dopiero po 30lipca bo sprzedawcy urlop mają :)

Amaliee no to to naprawdę jest problem :p jak się nie wie czego się chce :D
Ta pościelka w te kropeczki mi się bardzo podobała ;)

Takie problemy zajmuja nas kobietki na długo :D

A mężusiowie patrzą przez to na nas jak na "blondynki" :p

A_nka a chciałam Ci podsunąć linki z takimi torbami, bo je oglądałam i wydają się pojemne i w Twoim wypadku bardzo praktyczne:-D

Amaliee
oglądałam też te zestawy, piękne są:tak: Ale nie mogłam znaleźć z tyloma elementami ile ja chciałam, no i właśnie te poduszki się wydaje, że zajmują strasznie dużo miejsca, ale wizualnie są świetne:)) Jakbyś się zdecydowała to daj znać i koniecznie się pochwal jak się to prezentuje na żywo:)

Bubbles hihi dzięki :p
Mi też one najbardziej do gustu przypadły i cena ok :) bo niektóre ; naprawdę duże jak tam widziałam to 200-230zł albo i więcej za jedną a tu mam dwie za 120 plus przesyłka :)

Choco dziwne, nie widzisz zdjęć na telefonie? To faktycznie będziesz miała co oglądać:-D

A_nka no cenowo bardzo fajnie to wyszło:tak: Bo ja widziałam torby dla bliźniaków za 400-500 zł:szok:

reklama
Bubbles ja też je widziałam :dry:
Wogóle dla dzieci takoe sprzęty to są strasznie drogie. Masakra.

Do góry