reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Amelie to chyba zależy od firmy i konkretnego zastawu. Ja kupiłam z wypełnieniem pościel i moim zdaniem jest fajna i lekka. Tylko ja kupowałam w sklepie więc mogłam sobie pomacac ;) tak bez sprawdzenia to chyba jest ryzyko... No cyna że gdzieś w sklepie popatrzysz jakie są kołderki z tej firmy...

Amaliee w krakowie niby sklepów dużo ale na zakupy wyprawkowe jeżdżę do rodziców do Oświęcimia bo tam znalazlam sklep w którym mają ceny jak na allegro a jednocześnie mogę wszystko zobaczyć na żywo :)

Dziewczyny a w Ikei to nie jest jednak tak, że oni mają swoje specyficzne rozmiary i potem ciężko dopasować ich pościel do innych poszewek?

To prawda, że czasmi jest 10 cm więcej i poszewki trzeba ich kupować... ale nie wiem, czy to dotyczy i małych i dużych...
No moje drogie, chyba nie macie już wątpliwości w jakich proszkach/płynach prać i w jaki sposób :-D:-D:-D:-D

No te co Ania// wrzuciła mają wymiary 110 x 125 cm, a praktycznie wszystkie standardowe poszewki jakie bynajmniej ja oglądałam były na 90x120 albo 100x135, więc zwróćcie na to uwagę jakby któraś jednak kupowała kołderki dla maluszka w Ikei, a poszewki zamawiała gdzieś indziej:tak:

Aaa.. do mnie właśnie przyszło łóżeczko:-D

Amaliee no nie dziwie się, że zamawiasz jednak, bo na prawdę prześliczne są te komplety:tak:

bubles a widzisz :) nie zwrociłam uwagi ja w ikei kupowałam komplet wsadu ( ale teraz widzę jest osobno wszystko) a posciele w innych sklepach i wszystko sie mieści :) musze zobaczyć jak M przyjdzie bo to na samej górze w szafie :)

reklama
Do góry