reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Amelie to chyba zależy od firmy i konkretnego zastawu. Ja kupiłam z wypełnieniem pościel i moim zdaniem jest fajna i lekka. Tylko ja kupowałam w sklepie więc mogłam sobie pomacac ;) tak bez sprawdzenia to chyba jest ryzyko... No cyna że gdzieś w sklepie popatrzysz jakie są kołderki z tej firmy...

Amaliee w krakowie niby sklepów dużo ale na zakupy wyprawkowe jeżdżę do rodziców do Oświęcimia bo tam znalazlam sklep w którym mają ceny jak na allegro a jednocześnie mogę wszystko zobaczyć na żywo :)

Dziewczyny a w Ikei to nie jest jednak tak, że oni mają swoje specyficzne rozmiary i potem ciężko dopasować ich pościel do innych poszewek?

To prawda, że czasmi jest 10 cm więcej i poszewki trzeba ich kupować... ale nie wiem, czy to dotyczy i małych i dużych...
No moje drogie, chyba nie macie już wątpliwości w jakich proszkach/płynach prać i w jaki sposób :-D:-D:-D:-D

No te co Ania// wrzuciła mają wymiary 110 x 125 cm, a praktycznie wszystkie standardowe poszewki jakie bynajmniej ja oglądałam były na 90x120 albo 100x135, więc zwróćcie na to uwagę jakby któraś jednak kupowała kołderki dla maluszka w Ikei, a poszewki zamawiała gdzieś indziej:tak:

Aaa.. do mnie właśnie przyszło łóżeczko:-D

Amaliee no nie dziwie się, że zamawiasz jednak, bo na prawdę prześliczne są te komplety:tak:

bubles a widzisz :) nie zwrociłam uwagi ja w ikei kupowałam komplet wsadu ( ale teraz widzę jest osobno wszystko) a posciele w innych sklepach i wszystko sie mieści :) musze zobaczyć jak M przyjdzie bo to na samej górze w szafie :)

reklama
Do góry