reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Ja chyba na początek odpuszczę pościel, śpiworki i beciki i kocyki, a jak zobaczę jak to się sprawdza to kołderkę kupię. Karuzelę super, też muszę wybrać. Ale zastanawia mnie ostatnio mata edukacyjna. Co wy kupujecie? od ilu miesięcy dzieci właściwie z tego zaczynają korzystać?

No to i ja zakupy prawie ostatnie zrobiłam :)
Jeszcze tylko nianie i monitor oddechu, meble, obrazki na ścianę i już nawet nie pamiętam czego jeszcze brakuje... ale to wieczorem jak mąż wróci.

Pokażę co upolowałam (wszystko podwójnie poza lampką, budzikiem i zagłówkami)

Te zagłówki zamówimy dopiero wieczorem, ale to prezenty dla Nelki i Dominika bo przykro by im było, że tyle rzeczy dostaną dziewczynki a oni nic.
Brakuje tu jeszcze 10 prześcieradełek które też zamówiłam.

Teraz lecę zrobić zamówienie w gemini :(

Edit:

Pamietam co pisałam o rożkach, ale one są życzeniem szpitala niestety sztuk cztery muszę zawieźć dziewczynkom.

Ostatnia edycja:
A_nka ale to wszystko śliczne:))

No niestety dzieci kosztują i to nie mało.. Ale dużo wydatków jest takich na dłuższy czas, więc tylko początek jest najgorszy:)

Hania wszystko piękne,
U mnie też się robi coraz więcej wszystkiego i nie wiem już gdzie to mieścić.
Aktualnie zostało mi kilka rzeczy dla małego takich drobniejszych. No i wózek.
Ale odnośnie tych drobniejszych co myślicie o czymś takim MOTHERHOOD OTULACZEK rożek becik ANTYKOLKOWY (4390724420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a przewijak tego typu NEW!!! PRZEWIJAK NA KOMODĘ HIT!!! ŻYRAFKA MIŚ (4382573229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. można zamontowac na łóżeczku? bo na niektórych aukcjach piszą że tak na innych nic. Czy wygląda to tak że potrzebny jest jeszcze jakiś taki drewniany stojak jakby co montuje się też na komodzie?

reklama
Dziewczyny apropo mebli ja już tez glupieję przy Neli kupowaliśmy jak pisałam meble typowo niemowlęce...

A teraz przy bliźniaczkach niby też mieliśmy to zrobić tylko nie wiem czy warto...

No bo może lepiej kupić regał na zabawki i dwie duże komody?

Do góry