reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

A moja córka się bała projektora, fakt dostała późno, włączyliśmy i ryk a później to płakała na sam widok urządzenia i niestety ale przez chwilę bała się wejść do pokoju...

reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi :)

Co do karuzelki to my dostaliśmy od znajomych - mówili, że im się nie sprawdziła. Jest bardzo ładna, kolorowa, ale myślę, że za bardzo pastelowa - na początku dziecko przecież nie widzi tych kolorów. Zastanawiam się więc czy jest sens montować ją teraz czy dopiero jak Maluch będzie mieć kilka miesięcy.

Amaliee ja mam taką właśnie :) niebiesko zieloną w słodkie owieczki.
Tylko, że mój ochraniacz to dwa długie boki i dwa krótkie doslownie dookoła lózeczka :)

Ten wpis z tą moją pościelą jest na str. 30 więc jeżeli chciałabyś sobie zobaczyć to zerknij. Dałam za 3el. Bodaj 45zł.

Ostatnia edycja:
Wiem, że zestawy z większą liczbą elementów były :D ale nie wiem co ze wzorami bo się nie interesowałam prawdę mówiąc ;)

Będę zamawiać jeszcze dwa komplety biedroneczkom to jak coś mi się rzuci w oczy to dam linka :)

A i ty jak coś znajdziesz fajnego to daj znać :)

Dziewczyny kurcze nie wiem co zrobić...

Biedroneczki będą musiały spać w oddzielnych łóżeczkach przynajmniej w nocy. Warto jest kupować dwie video nianie czy dokupić tak jak myślałam do tej pory jeden monitor oddechu z nianią video?

Mam totalny mętlik w głowie, ale dziś i tak muszę znów listę do szpitala uzupełnić więc mam zamiar zrobić ostatnie zakupy wyprawkowe dlatego pytam...

reklama
Ameliee jak wpadnie mi w oko coś jeszcze to ci odrzucę może coś tańszego znajdę :) bo jeszcze dla dziewczynek nic nie znalałam ciekawego, a jak są to cena powyżej 150zł. A za 4komplety to już jaka kasa :confused2:

A ten monitor muszę kupić jeden bo jeden mam po dzieciakach. Ale że chcę z video to sam monitor 800zł - opcja, że kupię sam monitor i do tego osobno nianię video jest droższa o 300zł :( - do tego z 500zł niania dla drugiej dziewczynki.... My na bank zbankrutujemy w tempie ekspresowym :(

Edit:

Ma któraś z was te kocyki minky? Warto je zakupić?

Dostałam wytyczne, że mają być delikatne i niezbyt ciężkie...

Ostatnia edycja:
Do góry