reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

A moja córka się bała projektora, fakt dostała późno, włączyliśmy i ryk a później to płakała na sam widok urządzenia i niestety ale przez chwilę bała się wejść do pokoju...

reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi :)

Co do karuzelki to my dostaliśmy od znajomych - mówili, że im się nie sprawdziła. Jest bardzo ładna, kolorowa, ale myślę, że za bardzo pastelowa - na początku dziecko przecież nie widzi tych kolorów. Zastanawiam się więc czy jest sens montować ją teraz czy dopiero jak Maluch będzie mieć kilka miesięcy.

Amaliee ja mam taką właśnie :) niebiesko zieloną w słodkie owieczki.
Tylko, że mój ochraniacz to dwa długie boki i dwa krótkie doslownie dookoła lózeczka :)

Ten wpis z tą moją pościelą jest na str. 30 więc jeżeli chciałabyś sobie zobaczyć to zerknij. Dałam za 3el. Bodaj 45zł.

Ostatnia edycja:
Wiem, że zestawy z większą liczbą elementów były :D ale nie wiem co ze wzorami bo się nie interesowałam prawdę mówiąc ;)

Będę zamawiać jeszcze dwa komplety biedroneczkom to jak coś mi się rzuci w oczy to dam linka :)

A i ty jak coś znajdziesz fajnego to daj znać :)

Dziewczyny kurcze nie wiem co zrobić...

Biedroneczki będą musiały spać w oddzielnych łóżeczkach przynajmniej w nocy. Warto jest kupować dwie video nianie czy dokupić tak jak myślałam do tej pory jeden monitor oddechu z nianią video?

Mam totalny mętlik w głowie, ale dziś i tak muszę znów listę do szpitala uzupełnić więc mam zamiar zrobić ostatnie zakupy wyprawkowe dlatego pytam...

reklama
Ameliee jak wpadnie mi w oko coś jeszcze to ci odrzucę może coś tańszego znajdę :) bo jeszcze dla dziewczynek nic nie znalałam ciekawego, a jak są to cena powyżej 150zł. A za 4komplety to już jaka kasa :confused2:

A ten monitor muszę kupić jeden bo jeden mam po dzieciakach. Ale że chcę z video to sam monitor 800zł - opcja, że kupię sam monitor i do tego osobno nianię video jest droższa o 300zł :( - do tego z 500zł niania dla drugiej dziewczynki.... My na bank zbankrutujemy w tempie ekspresowym :(

Edit:

Ma któraś z was te kocyki minky? Warto je zakupić?

Dostałam wytyczne, że mają być delikatne i niezbyt ciężkie...

Ostatnia edycja:
Do góry