reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

A ja tam mam wszystkie ciuszki dla malej w rozowych kolorkach :D dwa razy przechodzilam przez chlopiece ciuszki wiec nadrabiam :) wiecej dzieci raczej miec nie bede wiec drugiej corki nie bedzie takze szaleje z rozem i mi to nie przeszkadza :D mysle ze z czasem mi przejdzie :p

reklama
u mojej Hani w szafie też dużo różu, malutka wiec dostanie po starszej. Jakoś nie przywiązuję do tego zbytniej uwagi, nosimy to co jest, dużo ubranek dostałam więc nie wybrzydzam. Mam tyle na głowie że kolor ubranek moich córek głowy mi nie zaprząta :-)

U mnie też będzie królował róż, ponieważ takie ciuszki dostałam. Jak sama będę kupować to w innych kolorach. Jakoś nie mam oporów, żeby Zosię ubierać w niebieskie ubranka. Wózek też mamy niebieski, jakoś przeżyje :)

Witajcie
Za miesiąc zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 633842Zobacz załącznik 633844Zobacz załącznik 633847Zobacz załącznik 633850Zobacz załącznik 633853Zobacz załącznik 633854Zobacz załącznik 633862Zobacz załącznik 633863Zobacz załącznik 633865Zobacz załącznik 633866

reklama
Dziewczyny jakie karuzelki do łóżeczka dla dzieciaczków kupujecie?
Tyle tego, że nie wiem na co się zdecydować ;)

Do góry