reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Ann, widzę też szalejesz :-) ja już biorę rozmiar 68, bo mniejsze jest, chociaż dzisiaj też jedno mniejsze wzięłam bo było słodkie. No i te moje dzisiejsze zakupy... nowiuśkie koszuli za złotówki aż szkoda nie brać. Są jeszcze spodenki i pajac ciepły z kapturem do wyjścia do domku, ale nie
wyschły jeszcze. 20140514_205450.jpg

Załączniki

• 20140514_205450.jpg
    20140514_205450.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 59
ann_ pajac super :-)

Joani body świetne ;-)

Widzę, że mali eleganci się nam szykują :-)

Ja też muszę w końcu zabrać się za wyprawkę dla twinsek, ale to dopiero w czerwcu ;-)

super zakupy dziewczyny :)

ja musze wymyslic jakies miejsce na garderobe drugiej damy... ale to na spokojnie w czerwcu i zobacze co tam mamy z ciuchow, a co nie wrocilo...

Mi nie przeszkadza w ogóle, bo są dobrej firmy i się z nimi nic nie dzieje- sprawdzone.

Śliczne te ciuszki :) kurcze już chce żeby było po remoncie zaraz dzieci dostaną półeczki i córcia wieszaczki na sukieneczki no i dla małego w końcu będziemy mogli zobaczyć co mamy i poźniej dokupywać :) już się doczekać nie umiem :)

ale udało nam się i odkupujemy podstawkę do wozka dla natki za grosze :) więc idziemy do przodu hehe :)
dziś pewnie Pepco zaliczymy i myśle że M pozwoli kupić jakieś śliczne ubranko dla Synka :)

Super ciuszki dziewczyny!

Ania Wy możecie być pewni płci na 1000% więc możecie szaleć....

reklama
Przeglądam właśnie ten wątek i jestem w strasznym szoku:szok: Muszę zabrać się do roboty bo ja jeszcze nie kupiłam nic dla dzidzi...:/ w sobotę mamy jechać do stolarza zapytać o wycenę łóżeczka i komody dla maluszka:)

Ubranka wszystkie bardzo ładne:) Sama muszę ruszyć na łowy po sklepach:)

Do góry