reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Bubbles wózek świetny, też bardzo mi się podoba i kolor również. Kupiłam inny bo ten wydawał mi się ciut mały i budka za mała, ale jakbym rodziła w marcu to brałabym go w ciemno :)) poza tym troszkę pieniędzy nie miałam. Co do kolorów to ostatecznie wózek kupiłam w kolorze granatowym, też ciemny, ale niby filtr przeciwsłoneczny w budce ma ten materiał to może nie będzie grzał.

Ja głupia w nocy się męczę, a już jakiś czas temu kupiłam poduszkę do karmienia z Motherhood i nie pomyślałam żeby ją wepchnąć między kolana. :) spróbuję w nocy :)

reklama
witam serdecznie jestem szczesliwa mama 5 ms synka zaczelam powoli wysprzedawac ciuszki po nim. nie chce niewiadomo jakich sum bo to nie o to chodzi chce je posprzedawac za symboliczna kwote bo wiem jak drogie sa ciuszki dla maluszkow.

tu na tej aukcji mam do sprzedania super bodziaki cale 20 sztuk po 3 zl w wiekszosci markowe 100% bawelny jesli ktos bedzie zainteresowany zapraszam do kupna. mysle ze cena jest przystepna tym bardziej ze za 1 bodziaka placilam ponad 10 zl a markowe to juz byl kosmos ;)

Mega paka Body 20 sztuk F&F, NEXT< GAP< (4374542596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

mam jeszcze spora ilosc ciuszkow po synku ciągle z czegoś wyrasta . sprzedaje je po 1 - 2 zl za sztuke. nie chce by po prostu lezaly a wy zaoszczedzicie na ciuszkach ale za to wydacie na pampersy. wiadomo ze takie dzieciatko nie zniszczy ciuszkow . pozdrawiam serdecznie buziaki :) rosnijcie zdrowo ;)

dziewczyny może któraś z was będzie zainteresowana :)
Zanim wystawię na allegro na licytację te góry ciuchów mojego małego to wstawię tutaj linki bo wrzuciłam na picasę z opisami
oczko.gif
Został mi jeszcze jeden wielki wór do zrobienia zdjęć,obrobienia i opisania, szok ile tego się nagromadziło :szok: a zostały te malutkie właśnie z samych początków.
Niektóre rzeczy są nowe z metkami, inne założone może kilka razy ale wszystkie w stanie idealnym, bardzo dobrym ewentualnie dobrym (jedna kurteczka)

tutaj jest link z ubrankami od noworodka do roczku
https://picasaweb.google.com/104663834845520644966/ProfilePhotos
a tutaj od roczku do 2, a nawet 2 z kawałeczkiem
oczko.gif

https://picasaweb.google.com/104663834845520644966/26Czerwca2014?authkey=Gv1sRgCNulwKfzo5rnRg

Ostatnia edycja:
wesolutka dziękuję za informację. Mozesz teraz zobaczyć? zmieniłam
oo i właśnie mąż przyniósł ostatnią, wielką torbę ! to mam robotę na jutro :baffled:

reklama
Do góry