Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląd ma fajny, ale nie zdecydowałabym się na kubełkową spacerówkę, bo to niezbyt dobre dla dziecka. Takie mam zdanie od kolegi ortopedy. Gondola też ciut mała. Szkoda, że nie ma takich w innej wersji spacerowej.ja już zdecydowana na graco symbio używany , widziałam zestaw cały na allegro jest naprawdę fajny i przymierzam się do zakupu![]()
Co to jest kubełkowa spacerówka ? Jak dla mnie wygląda normalnie. Ja też się przymierzam do tego wózka ale muszę go zobaczyć na żywo bo po zdjęciach ciężko ocenić np. czy gondola jest duża czy mała.Wygląd ma fajny, ale nie zdecydowałabym się na kubełkową spacerówkę, bo to niezbyt dobre dla dziecka. Takie mam zdanie od kolegi ortopedy. Gondola też ciut mała. Szkoda, że nie ma takich w innej wersji spacerowej.Będę szukała z szerokimi i długimi gondolami, bo jednak dzieci rodzone we wrześniu trochę w nich pojeżdżą.