reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

anusia szymka no ten wozek wygląda super :) po obejżeniu filmiku mnie by przekonało chyba :) jeszcze trzeba na własne oczy zobaczyć ale to jak ze wszystkim :) my też mamy podobnie właśnie i super sprawa jest z tym fotelikiem że też dziecko można wziąść na śpiocha :)

reklama
Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-2 latka w bardzo niskich cenach !!! Ubranka są w większości założone tylko jeden raz, są w idealnym stanie.
W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
[FONT=&quot]Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0-3 Miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3-6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6 miesięcy Ubranka 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6-9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 9 miesięcy Ubranka 9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 18 miesięcy Ubranka 18 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 2 lata Ubranka 2 lata - Dzieci - Fotosik.pl
KURTKI< BUTY< SUKIENKI I INNE Kurtki, buty, sukienki i inne - Dzieci - Fotosik.pl

[/FONT]

z tymi kołami tak miałam że jak długo jeździłam na przednich zablokowanych to potem jak przestawiłam to nie mogłam jeździć na obrotowych i na odwrót jak za długo na obrotowych jeżdziłam to potem ciężko było wrócić na prosto

a wózek waham się między właśnie graco a stylowym bebecar , choć w sumie potrzebuję cały zestaw i chce fotelik na stelażu to na szybkie wyjścia z auta naprawdę wygodne

chyba zależy kto gdzie mieszka. Jak rodziłam córkę byłam u mamy na wsi. Kupiłam używanego roana maritę. Był cudowny. Przeniosłam się jak córka miała 3 miesiace do miasta w którym mieszkałam wcześniej i roan nie mieścił mi się w busach komunikacji miejskiej. A córa i tak odmówiła jeżdżenia głębokim bo musiała ciekawski stwór wszystko widzieć. Więc w 3 miesiącu znalazłam jej spacerówkę magic 4 z espiro z rozkładanym oparciem i super się sprawował jako spacerówa.

A fotelik wpinany w wózek to dla mnie np. podstawa. I system isofix... dostawałam nerwicy zapinając pasy na tych fotelikach :( chyba pół zycia na tym straciłam

Dziewczyny, czy myślałyście o kupnie bazy do fotelika samochodowego ? Widziałam, że maxi cosi ma fajne zestawy ale jakie to drogie ! 400-500 zł sama baza. My sporo jeździmy samochodem i wiem, że sama z dzieckiem będę dużo jeździć i myślę, że to fajna sprawa bo pamiętam że to przypinanie fotelika było upierdliwe ale ta cena ...

Ritta, cybex aton 2 jest w całkiem przystępnej cenie jeśli chodzi o foteliki z bazą isofix. my płaciliśmy 750 zł za komplet rok temu. i do tego bezpieczny!

kurcze ja swojego X- landera sprzedałam i muszę się rozejrzeć za wózkiem. Zależy mi na wózku 3 w 1, fotelik wpinany w stelaż bardzo się przydaje, zwłaszcza że będę odprowadzać i odbierać dzieci ze szkoły i przedszkola.Nie będę musiała taszczyć po schodach całego wózka, stelaż zostawię, fotelik z dzieckiem pod pachę :-) , skrętne przednie koła niezbędne, no i waga wózka do 13 kg. Mam nadzieję że uda mi się odkupić coś od znajomych mamuś. Po roku i tak pewnie przesiądziemy się w lekką spacerówkę, tak jak to było za kazdym razem.

Oglądałam wczoraj x-landery. I niestety x-pulse i x-cite raczej odpadają. Są strasznie małe tzn. gondola i spacerówka wydają się malutkie. Te pozostałe fajne tylko ciężkie :/ Muszę jeszcze obejżeć na żywo ten graco. Dziewczyny a czy w badzie da się umieścić fotelik w obu kierunkach jazdy czy tylko tyłem ?

Amaliee wybacz, ale ja nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko w podróży 3 czy 5 godzinnej jechało z nogami w górze. Poza tym ja często jeżdżę sama więc muszę widzieć dziecko.

reklama
wtrącę się :) nati już jak miała 3-4 miesiące już jej nózki troszkę wychodziły z fotelika i sadzaliśmy ją normalnie przodem :) zawsze obok siedzę wiec myśle że jest bezpiecznie.

Do góry