reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Soniafka wyprawka super! :D a moge sie zapytac czemu to wszystko z Polski sprowadzalas zamiast kupowac rzeczy tam u Ciebie w Norwegii?

Odpowiedz jest bardzo prosta. Dla przykładu za dwupak smoczków Aventu zapłaciłam 7zł natomiast w Norwegii te same 2 smoczki kosztują w przeliczeniu na złotówki 30zł. :sorry: tak więc wychodzi 4 razy drożej i tak jest praktycznie ze wszystkimi produktami. Wyjątkiem są chyba tylko pieluchy bo tu cena za nie jest tak śmieszna, że Polacy podobno wywożą je do Polski i nimi handlują. :confused2:
Druga sprawa to jesli chodzi o dostępność i wybór w produktach to w Norwegii jest masakra. Wiekszości leków i specyfików najzwyczajniej bym tu nie znalazła.

Ostatnia edycja:
reklama
Sonia mogę Ci napisać, że dobry monitor oddechu wybrałaś :) my też mamy AC401 i sprawdził się w 100%. Teraz tylko drugi trzeba dokupić dla jednej panienki ;)

Laktator dla mnie też rewelacja :)

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o te wszystkie elektroniczne sprzęty to mój K. siedział, czytał opinie i wybierał. :sorry:Cieszę się w takim razie, że wybrał dobrze. Ja osobiście uważałam, że ten monitor i niania są nam zbędne ale kupił więc będziemy korzystać.

Ostatnio w biedronce jak były promocje z okazji dnia mamy i dziecka to sudocrem 125 g był po 17,99 zł, a w Gemini kosztuje 10,79 zł :-) Więc trzeba uważać na te promocje;-)

reklama
Bigbi w gemini jest sudocrem 400 g za niecale 25 zl, wiec to sie dopiero oplaca:tak: ja juz sie obkupilam, we wtorek ostatnie zamowienie nam przyszlo:D

Do góry