reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

U mnie w torbie która jest do wózka nie ma (no chyba, że ukryli tak że nie zauważyłam ;)). Ja planuję zamówić na allegro chyba taka z motherhood.

reklama
u mnie w torbie tez nie było, kupiłam taką zwykłą z canpola za kilkanaście zł, przy Majce zdała egzamin, ale gdzieś zapodziałam i dlatego znów kupowałam.

U mnie w torbie też jest taka mata, ale nie wiem czy nie będę korzystała z jednorazówek, bo jak pisze sawi zajmują mało miejsca. A jednak mimo, że moja torba jest naprawdę spora, to i tak pewnie będzie wszystko upchane do granic możliwości :-D

Dzięki dziewczyny, to muszę ostatecznie wybrać wózek w takim razie i sprawdzić czy w torbie nie będzie takiej maty.

Joani tez sie obawiam,ze jedną torbą przy wózku nie starczy jak sie spakuje na wyjście ;)

Apropo torby to ja dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że jednak będzie potrzebna. Nie wiem czym się kierowaliśmy kupując wózek, że stwierdziliśmy zgodnie z K., że torba jest nam całkowicie zbędna tak więc nie zamówiliśmy i teraz szukam...:dry: Torba proponowana do mojego Mutsy Igo zupełnie mi się nie podoba więc odpada, muszę znaleźć jakąś uniwersalną chyba. :sorry2:

reklama
Sonia mnie w torbie z Mutsy odstraszyla cana. Ja wybralam taka z Fisher Price z kolorowa aplikacja ale na allegro tez sa takie uniwersalne, czarne.

Do góry