Ja tez mam Tiny Love Zoo po Julku i tez bardzo sie sprawdzila wiec juz uprana czeka w kacie na nastepnego uzytkownika:-) A kolory fakttycznie sa wazne, im zywsze tym lepiej dla stymulacji wiec i karuzelki w zywych kolorach powinny sie sprawdzic (tyle, ze przy Julku nie mielismy zadnej wiec w tym aspekcie nie poradze).
reklama
Sukieneczki są prze-słodkie
No właśnie Asze - dlaczego one takie drogie Może Mała dostanie na jakiś prezent?? ;-) poczekamy jeszcze a jak nie to ta z Cannpol-a za 87 była też nie zła no i cena już przystępniejsza
No właśnie Asze - dlaczego one takie drogie Może Mała dostanie na jakiś prezent?? ;-) poczekamy jeszcze a jak nie to ta z Cannpol-a za 87 była też nie zła no i cena już przystępniejsza
Dziś dziadki zamówili wózeczek
SUPER EKSKLUZYWNY WÓZEK SAFARI TRAVEL+FOTELIK ! (330768953) - Aukcje internetowe Allegro
Nie jest jakis meg wypas ale najgorszy tez nie nie narzekam
A mate edukacyjna babcia przywiezie z Niemiec ,
wyczaiła tam wielkie targowisko i w wolne dni chodzi na zakupki teraz przywiozła Nikosiowi nosidło , krore m funkcje bujaczka fotelika do siedzenia fotelik samochodowy ze schowkiem z tyłu i dala za niego 10 e :-) Fajnie niech kupuje
SUPER EKSKLUZYWNY WÓZEK SAFARI TRAVEL+FOTELIK ! (330768953) - Aukcje internetowe Allegro
Nie jest jakis meg wypas ale najgorszy tez nie nie narzekam
A mate edukacyjna babcia przywiezie z Niemiec ,
wyczaiła tam wielkie targowisko i w wolne dni chodzi na zakupki teraz przywiozła Nikosiowi nosidło , krore m funkcje bujaczka fotelika do siedzenia fotelik samochodowy ze schowkiem z tyłu i dala za niego 10 e :-) Fajnie niech kupuje
kathi
Marcowe mamy'08
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Sabincia super ze Nikos bedzie mial juz furke,pieknej pogody i milych spacerkow zycze.
Kathi sliczny kacik dla Michalinki
Kathi sliczny kacik dla Michalinki
reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Kathi, pięknie i pastelowo urządziłaś pokoik dla Michalinki... pewnie już nie możesz się doczekać...
Ja poprosiłam A, żeby złożył dzisiaj łóżeczko, to tak długo się wykręcał, że w końcu przyszła nocka i powiedział, że musi odpocząć, bo jutro ma ciężki dzień... ach Ci mężczyźni...
Ja poprosiłam A, żeby złożył dzisiaj łóżeczko, to tak długo się wykręcał, że w końcu przyszła nocka i powiedział, że musi odpocząć, bo jutro ma ciężki dzień... ach Ci mężczyźni...