reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

Marteczka moja siostra swojemu synkowi kładła na pchacz taki ciężki słownik i mu nie uciekał:tak:Befatka WSZYSTKIE zabawki grające, które nie mają regulacji głośności są u nas w dom zabezpieczane taśmą - zwykłą samoprzylepną, albo taką kolorową izolacyjną zaklejam źródło wydobywania się dźwięku, więc gra nadal ale cichutko:-)
A my mamy po Błażeju taki i jestem z niego bardzo zadowolona. Nawet nie wędrował na strych, tylko nadal chłopcy bawią się nim już teraz wspólnie:-D
BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce - Jeździk Przyjaciele Kubusia, My Baby

reklama
Fajne tez wszystkie pchacze, juz tez kiedys malemu chcialam cos takiego kupic ale zawsze sie nie moglam zdecydowac jaki a pod choinke znowu cos innego chcialam dla niego i tak nigdy nie kupilam. Ale wlasnie chrzestna Michalka muwila ze mu kupila cos takiego wlasnie jak Kra pokazywala taki pchacz ze tez moze dziecko siedzec na tym i jezdzic. Zobaczymy czy mu sie spodoba.

Dziewczyny a macie moze nawilzacz powietrza??? Bo jak rano wstaje to czuje sie jak po liftingu :p mysle wlasnie zeby kupic ale nie mam pojecia jaki. Z tego co czytalam to sa jakies ultradzwiekowe. Mysle ze to by moglo byc dobre :p

anetka, ja mam taki.
Ultrasonic U7131 — ATS
właściwie, to u dzieci w pokoju jest. Chodzi co noc i jestem z niego zadowolona.
Jeśli się zdecydujesz na zakup, to musisz pamiętać, że trzeba to bardzo często i dokładnie myć, bo łatwo tam wyhodować różne mało przyjemne żyjątka i pleśń.
Ważne, moim zdaniem, jest to, żeby była
- regulacja mocy (ilość pary na godzinę)
- higrometr (żeby tam sauny parowej nie zrobić, tylko jak wilgotność dojdzie do ustawionej wartości (powinno być ok 40-60% wilgotności), to samo się wyłącza)
- możliwość dodawania olejków - ten model tego nie ma, a przy katarze fajnie tam jakiegoś olbasu dodać, żeby łatwiej się oddychało
- łatwość utrzymania w czystości - ten model nie ma zakamarków i łatwo go wyczyścić
- żeby był cichy
-żeby miał czujnik ilości wody - mój się wyłącza jak się woda skończy
Jak będziesz miała pytania, to postaram się pomóc

Ja też wietrzę pokoje:tak:..ale Piotrek własnie dostał w pracy nawilżacz..DESA Line H60..i dziś mamy go uruchamiać:tak:.A ogólnie myślę że to jest fajna sprawa..szczególnie teraz przy tak suchym powietrzu..jak sie ogrzewa mieszkania..

reklama
Dziewczyny któraś z was kupowała dla swojego maluszka krzesełko uczydełko FP? Bo wydaje mi się, że u którejś widziałam na fotkach (chyba u mrowy:confused:). Ciekawa jestem jak się sprawuje, bo planujemy takie Tosi kupić.

Do góry