reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Agunia spoko ten pchacz chociaż mi się osobiście bardziej ten podoba
FISHER PRICE WESOŁY CHODZIK-PCHACZ K6670 (507697649) - Aukcje internetowe Allegro
zawsze to już jakaś funkcja na przyszłość a lubię funkcjonalność:-)
a my mamy taki
PCHACZ HIPCIO FISHER PRICE PLUS 6 KLOCKÓW !!! (510195307) - Aukcje internetowe Allegro
ale jej za szybko"ucieka" i nie nadąża kroczków zrobic,boi się jeszcze,łapie się mnie ale za to jak ją wsadzę i worze to taką ma radośc:-)no i z klocków też

reklama
Chciałam używany kupić ale nie było nic ciekawego a jak były to w podobnej cenie jak nówka więc się nie opłacało troszkę...ale mam nadzieję że wmiare szybko mi to wyślą...Fajnie jakby dali radę na wtorek...

Agunia jesli to prezent pod choinke dla Ani to mysle ze super ze nowy bo mysle ze prezentow uzywanych sie nie powinno dawac. A tak bez okazji mozesz jakies zabaweczki pokupowac dla Ani uzywane i duzo taniej :-) Ja tak robie i mysle ze duzo z dziewczyn tez. Ubranek mam duzo z allegro np ale body rajstopki itp to nowe kupuje bo tak mi sie wydaje ze to tak jak nasza bielizna i ja bym nie chodzila w kogos majtkach :-)

ciuszki to ja wolę nówki,albo ewentualnie z komisu,wiem ze oni tam to sterylizują itd.Ostatnio kupiłam jej kilka sztuk body i pajacyków w komisie bo mieliśmy lukę w ciuszkach na 68:-)

reklama
Do góry