reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Wygląda super i jeśli tyle waży to myślę że watro...ale co do kół....widziałam jak na tych kołach trzęsie się wózek podczas jazdy po parku czy takich miejscach...Sama nie wiem...Zależy chyba gdzie chcecie jeździć....

agunia - zdaję sobie sprawę z tych kół - jak pisałam wcześniej - mam spacerówkę x-landera ale masywną, z dużymi, pompowanymi kołami i faktycznie świetnie mi się sprawdza , szczególnie w wypadach na budowę, ale do samochodu jest bardzo nieporęczna a my dużo jeździmy i czasem nie mam gdzie blisko zaparkować i jak mam na 10 minut składać i rozkładać x-landera to wolę tachać Tymona na rękach. Dlatego potrzebna mi parasolka.

anetka - ten wózek dyskwalifikuje dla mnie cena...

ninjacorps :-) cena niestety jest kosmiczna ale uzywane widzialam na allegro nawet za 300 zl tylko jak dla mnie to tez duzo wiec sie najpierw zorientuje co i jak :-) Na nowy mnie nie stac a uparlam sie na parasolke ktora mozna montowac przodem lub tylem do kierunku jazdy i ma byc lekka i mala po zlozeniu bo mamy punto i niestety jesli mamy wziac wozek to nic wiecej oprocz naszej trojki nie wczodzi.szczegolnie to irytuje gdy podczas podrozy musze zmieniac pampersa malemu a w dodatku auto 3 drzwiowe. Z moim deltimem taka podroz to porazka. a znow w typowych parasolkach nie ma mozliwosci aby zamontowac to siedzisko przodem i robi sie problem :-/ podoba mi sie coneco solar ktory jest tanszy ale tez wlasnie jest problem bo siedzisko jest jak w typowej parasolce. jak zobaczylam na youtube filmik prezentacyjny tego wozka loola to myslalam ze go kupie dopoki wlasnie ceny nie zobaczylam :-) a szkoda kupic znow kolejny wozek i nie byc z niego zadowolonym :( skoro ma nam dlugo posluzyc.

mrowa właśnie się zastanawiam czy zakupu tego domku nie odłożyc na później, ale Marysia uwielbia wszelkiego rodzau zabawki wydające dźwięki i chociaż jeszcze nie potrafi nacisnąć guzika to obmacuje każdy wystający element;-)

weronikaa właśnie o ta kulę mi chodziło:-)nie wiem czy się sprawdzi.. garbnuszek za to sprawdzony - mała świetnie się nim bawi:-)

ninja-ja mam ten mini z tym ze nie wersje 2008 ale z opisu wychodzi na to ze tylko kolorem sie roznia i to tyle Arus w nim smiga praktycznie dobre 1.5 roku a ze nie mamy auta (jeszcze:sorry2:) to pomykam z nim na zakupy spacery itd itp zawsze jest ful wypchany i jestem z niego na 100% zadowolona fajnie sie sklada jest raczka do lapania po zlozeniu lekki ja polecam kolezanka kupila ostatnio ten rozowy bo tez jej go chwalilam i tez jest zadowolona wiec polecam:tak::-)

reklama
Dzięki Kasik - chyba go kupię! :-)
Weronikaa - ten Twój też mi się podoba, ale tamten jest chyna lżejszy i poręczniejszy do samochodu.

Ktoś reflektuje na ten garnuszek? Bo inaczej wystawiam go an allegro - 60 zł.

Do góry