reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Ja mam carrefoura bardzo blisko a do dużego tesco kawałek muszę podjechać ale mam autobus prosto spod domu:-)Nie wiem jak z tym szczeniaczkiem,zobaczymy,do świąt jeszcze czas jest:-)Bardzo mi się podoba taki jakby bębenek i on jak się go dotknie świeci i fajnie gra,no i cena też niezła,w carrefourze 45zł kosztuje

Matko przerazaja mnie te ceny z FP:baffled::baffled:.Mysle ze gdybym mieszkala teraz w Pl moje dziecko nie bawiloby sie fisher price'm.Wlasnie porównywalm ceny np.Ten szczeniaczek uczniaczek kosztuje 19.99L.Nawet przeliczjac na zlotówki wychodzi taniej:no::no::no::crazy::crazy:
Kurcze ale mam dylemat z prezentem dla malej myslalam o jakims chodziku-jezdzieku ale ten piesek jest super.Chyba kupie oba a pieska raczej tez musze z importu hehe
MrsF jeszcze nie zmienilam fotelika wiec to nie ja:-):-)planuje dopiero w styczniu bo ten jest jeszcze oki.Ale faktycznie czaje sie na britaxa heheh wiec chyba mi w myslach czytasz.Nawet widzialm ostatno w gazetce Argosa przecene na 89.99

U nas już klamka zapadła - byłam dzisiaj w Realu i kupiłam szczeniaczka za 95 zł. Jeszcze myślałam o czymś takim:
FISHER PRICE MUZYCZNA PIRAMIDA SWIATELKA W-WA (482450696) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Agunia - Emilka dostanie fontannę na gwiazdkę i choć wydaje mi się, że jeszcze jest na nią za mała, to za miesiąc, dwa pewnie dorośnie.

Doris moja Zuza dostała szczeniaczka dokładnie na roczek, ale bawiła się nim dopiero później, ale zabaweczka jest super - jeszcze teraz czasami po nią sięga!;-):tak:

A tą piramidkę dostała Martynka tydzień temu od moich rodziców!:-) Jest super, ale ma jeden minus - nie da się jej wyłączyć...:sorry2:

Będąc na długim weekendzie u rodziców przejrzałam rzeczy po Zuzi i przywiozłam torbę ciuchów i zabawek!;-):-p Między innymi mamy właśnie szczeniaczka, fontannę z Playskoola (Zuza ją uwielbiała), garnuszek klocuszek, stoliczek z Chicco itp.itd...
Średnio mam pomysły na prezenty dla małej, bo po Zuźce ma bardzo dużo fajnych zabawek, ale gąsienica gawędziarka też wpadła mi w oko i Martynka dostanie ją od moich rodziców pod choinkę!:-)
A co do Zuzy to na urodziny zażyczyła sobie autka wyścigowe, no i musieliśmy kupić zestaw z Hot Wheelsa... A na gwiazdkę zamówiliśmy Lego z Bobem Budowniczym - takie to moja dziewczyna ma zainteresowania...:sorry2::tak:!!

Ostatnia edycja:
jeju ile ja się nachodziłam za prezentem dla Mary, bo po Bartku ma i szczeniaczka (Bartek średnio się nim bawił, potem pożyczyłma go synkowi koleżanki, bo chciała go kupić, a u nas leżał.. ostatecznie zrezygnowała z zakupu, bo synio sie nie zainteresował..) i garnuszek.. i żyrafe z klockami.. :baffled::baffled:chciałam,żeby to był troche tańszy prezent, ale mi nie wyszło.. ostatecznie kupiłam z FP wibrującą kulę, która po dotknięciu ją pzrez dziecko zaczyan grać, śwecić się i uciekać.. (nie moge jej znaleźć w necie). jak się sprawdzi - zobaczymy.. na święta dla Mary myślałam o tym stoliku, który polecały mrowa i giza, ale mała dostała kostkę edukacyjna (tez niemogę jej znaleźc na necie)i ona ma sporo funkcji stolika, więc może rozejrzę się dla niej za jakimś zestawem Little People, bo teraz jak dopadnie Bartka farmę to siedzi przy niej bardzo długo.. ewentualnie myślałam też o domku z kiddieland:
* KIDDIELAND*ODKRYWCZY DOMEK*ŚWIATŁO i DŹWIĘK (483314330) - Aukcje internetowe Allegro

Bartek zapragnął dostać robota, więc sprawa jasna, a na święta zestaw Lego -jeszcze nie wiem który.. zrzucamy się na to wszyscy, więc mogę poszaleć

naszym chrzesniakom kupiłam słonika z klockami - był w Tesco za 59zł..Fisher Price Słonik z klockami 0244 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych

zresztą w hipermarketach teraz są naprawde dobre okazje.. ostatnio jak byłam w Smyku to ten robot kosztował 199zł, a w Tesco 89:
FISHER PRICE UCZONY ROBOT TOBI OD SS J. POLSKI (484504184) - Aukcje internetowe Allegro

Skaba w carrfurze ten robot tez jest i chyba kosztuje cos koło 100zl
slonika my mamy po Meli ale najbardziej Kondziuszcze pasuje autobus z little people i mysle ze na gwiazdke kupie mu samolot z little people;-)
ja garnuszka nie mam ale mamy sorter slimaka z fp który nie gra popsuł sie:-pale jeszcze go nawet nie wyciagalam:-p
fajny ten domek ale mnie sie wydaje ze nie dla naszych pociech;-)

reklama
Bo właśnie zastanawiam sie nad kupnem jej lub garnuszka:sorry2: nie wiem co wybrać :baffled:

Nie wiem jak ta kula, ale garnuszek sprawdza się u nas świetnie. Póki co, nie ma mowy o trafianiu kształtami, ale ciągle wkłada i wyjmuje klocki górą:-):-)
A dzisiaj dostaliśmy przyspieszony prezent mikołajkowy od prababci - sanki:happy: I pierwsza przejażdżka już za nami:tak::tak:

Do góry