anetkadg, wiem, że sporo osób używa takich łóżeczek na co dzień, ale wtedy kupują do niego zwykły materac. Ten standardowy nie jest zbyt dobry na codzienny użytek. Ci innego okazjonalne spanie. Poza tym chyba nie ma jakichś minusów w porównaniu do drewnianego. No i taki rozpinany bok się chyba przyda.
reklama
anetkadg
Marzec 2008
kupilam lozeczko turystyczne. wole zeby fifi byl bezpieczny bo w tym sie bardzo obija i nie chce zeby sobie krzywde zrobil. Zaluje ze drewniane kupilam:-/ teraz musze drugi raz wydac pieniadze a juz by mial jakas zabawke czy ubranko. No ale trudno czlowiek sie na bledach uczy przy drugim dziecku w drewniane sie bawic nie bede
http://www.allegro.pl/item469708896_lozeczko_beebee_plozy_wibracje_lampka_w_wa.html
kolor sahara tylko nie wiem gdzie mozna kupic wiekszy przewijak. moj synek juz napewno na dolnym poziomie bedzie mial materac tylko musze zobaczyc jaki bedzie ten standardowy
http://www.allegro.pl/item469708896_lozeczko_beebee_plozy_wibracje_lampka_w_wa.html
kolor sahara tylko nie wiem gdzie mozna kupic wiekszy przewijak. moj synek juz napewno na dolnym poziomie bedzie mial materac tylko musze zobaczyc jaki bedzie ten standardowy
Ostatnia edycja:
my mamy to łóżECZKO - KOJEC Baby Design DREAM +lampa+m ... (469034995) - Aukcje internetowe Allegro
i przewijak jeszcze się nadaje
co do materacyka to rzeczywiście nie ejst najwygodniejszy.Marcel ma połozony na niego jeszcze gruby ręcznik złozony na czworo tak żeby nie miała za miękko ale zeby nei odczuwał niewygody tego materacyka (dośc twardy)
łóżeczka drewnianego sie nie pozbywaj... radze je złozyc i poczekac na nastepną dzidzię.A nóż przy kolejnym dziecku się tamto bardziej sprawdzi
i przewijak jeszcze się nadaje
co do materacyka to rzeczywiście nie ejst najwygodniejszy.Marcel ma połozony na niego jeszcze gruby ręcznik złozony na czworo tak żeby nie miała za miękko ale zeby nei odczuwał niewygody tego materacyka (dośc twardy)
łóżeczka drewnianego sie nie pozbywaj... radze je złozyc i poczekac na nastepną dzidzię.A nóż przy kolejnym dziecku się tamto bardziej sprawdzi
anetkadg
Marzec 2008
tylko to drewniane jest w kiepskim stanie :-) bok zlamany szuflada uszkodzona i dno odpadlo od lozeczka a lozeczko jest firmy klups ten tapczanik 140x70 i nie uznali gwaarancji a po pol roku takie uszkodzenia drewno juz przy skladaniu wygladalo na liche zaluje ze nie zrezygnowalismy wtedy z tego lozeczka.
Fajne te łóżeczka, tylko dziwie się bardzo jak Wy dzieciaczki przebieracie na tych przewijakach Moja wiecidupa tak szaleje przy przebieraniu że już z 2 m-ce przebieramy się na zwykłym łóżku bo tak to by spadła w momencie
A mój zakup łóżeczka spełz na niczym, tzn. wspomniałam kiedyś przy teściowej że chce to kupić to ona mi za kilka dni przywlekła od Kornelki (córka nauczycielki co ma teraz 2 latka a którą sie zajmuje). I znowu mam używanego grata
No ale stan jest w miarę spoko, stoi sobie w Nelki pokoiku w nowym domku i jak jesteśmy to tam właśnie ląduje i się bawi :-) tyle tylko że kasy nie wydam
A mój zakup łóżeczka spełz na niczym, tzn. wspomniałam kiedyś przy teściowej że chce to kupić to ona mi za kilka dni przywlekła od Kornelki (córka nauczycielki co ma teraz 2 latka a którą sie zajmuje). I znowu mam używanego grata
No ale stan jest w miarę spoko, stoi sobie w Nelki pokoiku w nowym domku i jak jesteśmy to tam właśnie ląduje i się bawi :-) tyle tylko że kasy nie wydam
weronika ja tez juz długo tocze boje z synem podczas przewijania chociaż to i tak pikuś.Gorzej z wycieraniem i ubieraniem po kapieli... ooo wtedy to on po prostu staje sie perpetuum mobile w każda z mozliwych stronnawet przez sekunde nie ulezy a jak lezy to znów sie za jajuszka szarpieaz Łukasza ciary przechodzą i jedno z nas musi mu ręce trzymać zeby drugie mogło pieluszkę załozyczlanazł sobie sposób na poznawanie ciała.... zreszta nie tylko swojego bo nasze ciała tez maltretuje nieustannie i bolesnie....
hmm a miało byc o przewijaku
hmm a miało byc o przewijaku
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Anetka je tez mam turystyczne od samego poczatku bo jak sie Kaya urodzila mielismy male mieszkanko i lozeczko w dzien stalo pod sciana a na noc przysuwalam do swojego lózka.
Od poczatku jestem z niego bardzo zadowolona.Na ten org.materacyk mam polozony jeszcze gruby kocyk zlozony na pół i jest ok.Przewijaka uzywam sporadycznie
bo wygodniej jest mi np na naszym łóżku lub kanapie.
zalty:
*lekkie i mobilne
*dzicko nie zrobi sobie krzywdy
*ładne
Wady:
nie wlozysz reki przez szczebelki zeby np.poglaskac dzidzie lub poadc butle
a mam Graco Contour
Od poczatku jestem z niego bardzo zadowolona.Na ten org.materacyk mam polozony jeszcze gruby kocyk zlozony na pół i jest ok.Przewijaka uzywam sporadycznie
bo wygodniej jest mi np na naszym łóżku lub kanapie.
zalty:
*lekkie i mobilne
*dzicko nie zrobi sobie krzywdy
*ładne
Wady:
nie wlozysz reki przez szczebelki zeby np.poglaskac dzidzie lub poadc butle
a mam Graco Contour
Ostatnia edycja:
Befatka1982
Entuzjast(k)a
PORSCHE NA PILOTA !!!!!!! ZŁOZONE, NOWE, 3 KOLORY (466378087) - Aukcje internetowe Allegro
chyba znalazlam juz prezet na roczek dla naszej Niuni:-):-)
reklama
anetkadg
Marzec 2008
PORSCHE NA PILOTA !!!!!!! ZŁOZONE, NOWE, 3 KOLORY (466378087) - Aukcje internetowe Allegro
suuuuuperrrrrrrrrrrrrr ale wynalazłaś :-)