hehe tez mam taki po Meli;-)a ja po Oliwii mam chodzik jeździk co wyglada tak:
JEŹDZIK-PCHACZ, CHODZIK FISHER PRICE bcm od 1zł (451509410) - Aukcje internetowe Allegro
i Marcel bedzie miał
reklama
stefanna
Marcóweczka '08
No to i ja Wam wkleję kilka fajnych, grających zabawek, które zostały mi po Zuzi i które baardzo gorąco polecam:
ŻÓŁW-FISHER PRICE- PLUS GRATIS ...??????? (455104610) - Aukcje internetowe Allegro
-! FISHER PRICE - nowa kula NIESPODZIANKA polecam! (450025541) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Grający uczący 6-36m (452163742) - Aukcje internetowe Allegro - to jest ze zwierzątkami;-)
SZCZENIACZEK UCZNIACZEK FISHER PRICE - KURIER (454680777) - Aukcje internetowe Allegro
*CP Fisher Price KSIĄŻECZKA RYMOWANKA śpiewa PL (435967036) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Rybka Edukacyjna z Klockami Nowa (450048814) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK J POLSKI (437427013) - Aukcje internetowe Allegro
A taki mamy jeździk: JEŹDZIK PCHACZ GŁODNY HIPCIO FISHER PRICE OD 1zl (452106578) - Aukcje internetowe Allegro
Mamy też taki stoliczek edukacyjny, o którym pisała Mrowa - sprawdził się super! Nawet jak mała była jeszcze i nie umiała przy nim stać, to wyciągałam jej samo pianinko i bawiła się nim np. leżąc na brzuszku...;-)
ŻÓŁW-FISHER PRICE- PLUS GRATIS ...??????? (455104610) - Aukcje internetowe Allegro
-! FISHER PRICE - nowa kula NIESPODZIANKA polecam! (450025541) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Grający uczący 6-36m (452163742) - Aukcje internetowe Allegro - to jest ze zwierzątkami;-)
SZCZENIACZEK UCZNIACZEK FISHER PRICE - KURIER (454680777) - Aukcje internetowe Allegro
*CP Fisher Price KSIĄŻECZKA RYMOWANKA śpiewa PL (435967036) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Rybka Edukacyjna z Klockami Nowa (450048814) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK J POLSKI (437427013) - Aukcje internetowe Allegro
A taki mamy jeździk: JEŹDZIK PCHACZ GŁODNY HIPCIO FISHER PRICE OD 1zl (452106578) - Aukcje internetowe Allegro
Mamy też taki stoliczek edukacyjny, o którym pisała Mrowa - sprawdził się super! Nawet jak mała była jeszcze i nie umiała przy nim stać, to wyciągałam jej samo pianinko i bawiła się nim np. leżąc na brzuszku...;-)
o Marcel dostał ta ksiażeczkę -rymowankę.smiejemy sie z Łuakszem bo ta piosenka o mrówkach jets do znanej melodii która m.in. była wykorzystana w "Szklanej pułapce" tej ostatniej w scenie jak cieżarówki wjeżdżały pod most... jakos tak nam sie to śmiesznie kojarzy.A piosenka o piekarzu jest ulubiona Oliwii bo tam jest kwestia - upiecz w piekarniku dla dzidzi i mnie! - i ze to dla Marcelka i dla niej
My też mamy ten stolik chicco. Świetna zabawka. Przemko dostał na roczek od dziadków. Po Przemku nie mam zbyt dużo zabawek, bo wtedy ledwo nam starczało na opłacenie rachunków i codzienne wydatki. Kat patrzę na to co zostało, to prawie wszystko od kogoś dostał.
Za to Milence kupiłam taką żyrafkę
Zyrafa pelna klockow FISHER PRICE (452684269) - Aukcje internetowe Allegro
na razie głównie Przemko się nią bawi. Ale to pewni dlatego, że dla niej siedzenie jest nudne i wszędzie musi wejść.
Za to Milence kupiłam taką żyrafkę
Zyrafa pelna klockow FISHER PRICE (452684269) - Aukcje internetowe Allegro
na razie głównie Przemko się nią bawi. Ale to pewni dlatego, że dla niej siedzenie jest nudne i wszędzie musi wejść.
Befatka1982
Entuzjast(k)a
U nas na topie jest pilot od telewizora.Przebija wszystko
Wczoraj posadzilam Myche a pilota zostawilam na jej kocu jakies 2 metry od niej poszlam zanieszac w garze patrze a ona lerzy na brzuchu 5cm od pilota i próbuje go dosiegnacMala nie pelza na brzuszku i nie mam pojecia jak ona to zrobila
Ja wybieram sie za tydzien w sobote na polowanie na zabawki do TOYS R US
Wczoraj posadzilam Myche a pilota zostawilam na jej kocu jakies 2 metry od niej poszlam zanieszac w garze patrze a ona lerzy na brzuchu 5cm od pilota i próbuje go dosiegnacMala nie pelza na brzuszku i nie mam pojecia jak ona to zrobila
Ja wybieram sie za tydzien w sobote na polowanie na zabawki do TOYS R US
reklama
Kasik - ja mam właśnie tą ciuchcię ze zwierzakami co Ty;-)
Kurcze, fajne te zabawki, aż idę luknąć na allegro;-)
A z innej beczki, naszło mnie na kupno łóżeczka turystycznego, bo nawet teraz jakby go postawić u Nelki w pokoju to sobie by grzecznie leżała (bo czasem to jest grzeczniejsza w łóżeczku niż na rękach), a my moglibyśmy coś tam dłubnąć na budowie. Tylko sie zastanawiam jakie i na jak długo "ono wystarcza"??
Kurcze, fajne te zabawki, aż idę luknąć na allegro;-)
A z innej beczki, naszło mnie na kupno łóżeczka turystycznego, bo nawet teraz jakby go postawić u Nelki w pokoju to sobie by grzecznie leżała (bo czasem to jest grzeczniejsza w łóżeczku niż na rękach), a my moglibyśmy coś tam dłubnąć na budowie. Tylko sie zastanawiam jakie i na jak długo "ono wystarcza"??