reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

dusia bardzo fajny ten wózek:-)
a ja już myślałam, że będę musiała kupić nowy wózeczek, bo wczoraj J cofał i na niego najechał.. już pomyślałam o konieczności przeczytania tego wszystkiego co pisałyście o wózkach:szok: ale nasz poczciwy wózeczek przetrwał! ma bardzo twarde koła:-)

reklama
Dziewzyny a kiedy planujecie przesadzic maluchy do spacerowek??? dopiero jak benda same siedzialy??? czy predzej? Bo moj maly to juz nie chce lezec w wozku a co dopiero bendzie puzniej :baffled:
mój Szymek zaczął się buntowac w gondolce na przełomie 2-3 miesiaca bo nic nie widział:tak::-Djesli spacerówka rozkłada się do pozycji półleżącej to nie ma przeciwskazań, zeby dzidzię w niej wozić, zwłaszcza jesli jest ciekawa swiata a słoneczko przygrzewa:tak::-):-)

tak na oko jeszcze miesiąc może półtora i gondola będzie mała
a dziś oczywiście znów kupiłam małej kilka ciuszków na lato:-)
wkurzają mnie te rozmiary bo nie są rzeczywiste :wściekła/y:

przyszła wczoraj karuzela z misiami mała patrzyła z zainteresowaniem :-) a w nocy jak już ręce bolały od noszenia to położyłam ją do łóżeczka i przy karuzeli po 20min zasneła sukces :-)
zastanawiam się ile wytrzymają te baterie r20 i czy nie lepiej kupić akumulatorów i ładowarki

Duza czesc z Was pisala juz o chrzcinach...my tez planujemy wkrotce i mam maly problem otoz myslicie ze powinno sie dziecko tak tradycyjnie cale na bialo ubrac?
troche tak glupio mi wydac 100zl na cos na jeden raz i pozniej co z tym zrobie? nie lubie tego typu pamiatek, wole zdjecia.Jest opcja fajnego garnituru ale to tez w zasadzie na raz.
Widzialam swietne rzeczy w H&Mie, koszula plus kamizelka, i do tego jakies portki sie by wytrzaslo. Cena ta sama i same plusy,
no tylko nie wiem czy wypada bo sie zupelnie nie znam.
Macie zdanie?

No właśnie, chrzciny...
Dobrze jest o tym pomyśleć... ja odkupuję sukienkę, ale to decyzja każdej z nas...
Jeśli o tym myślałaś to mam wdzianko dla chłopca, które zostało użyte tylko raz rok temu... jeśli masz ochotę to jutro zmierzę i mogę wkleić fotki...

Iza ja kupiłam garniuturek taki ecru na Gabrysi komunie i na chrzciny miał byc
ale niewiem czy na chrzciny nie bedzie za mały bo termin nam sie przesunął na 6 lipca:dry:
kupiłam nei biały tylko inny bo wolałam zeby własnei mógł w nim jeszcze pochodzić;-)

reklama
Duza czesc z Was pisala juz o chrzcinach...my tez planujemy wkrotce i mam maly problem otoz myslicie ze powinno sie dziecko tak tradycyjnie cale na bialo ubrac?
troche tak glupio mi wydac 100zl na cos na jeden raz i pozniej co z tym zrobie? nie lubie tego typu pamiatek, wole zdjecia.Jest opcja fajnego garnituru ale to tez w zasadzie na raz.
Widzialam swietne rzeczy w H&Mie, koszula plus kamizelka, i do tego jakies portki sie by wytrzaslo. Cena ta sama i same plusy,
no tylko nie wiem czy wypada bo sie zupelnie nie znam.
Macie zdanie?
iza, jak chrzciłam Przemka to miał błękitne ogrodniczki (nie jakieś eleganckie, takie z miśkami) i do tego szarą koszulę, pod szyjką miał zawiązaną niebieską aksamitkę, biały kapelusik i białe buciki. Wyglądał fajnie i nikomu nie przeszkadzało, że jest tak ubrany.

Do góry