reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Dzięki dziewczyny:wink:! Chociaż muszę przyznać, że w rzeczywistości wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciach;-):tak:!

Mrowa1 śliczne ciuszki to są na dziele chłopięcym:-)!!! Aż Ci szczerze zazdroszczę, bo będziesz mogła stroić Kondzika, że hej!:happy2::happy2::happy2: Mi pozostaje kupowanie chłopięcych ciuszków moim psiapsiółkom, bo wszystkie mają synków, hehe:-D

Moja mama zakupiła dziś dla małej łóżeczko, materacyk, przewijak i dwa prześcieradła. Zakupy wywieżliśmy do teściów, żeby w domu nie smierdziało lekierem i drewnem.

Dzięki dziewczyny, a bo jak tak patrzyłam na Wasze cudeńka to mi trochę żal było, ale w sumie jak pisałyście, Dzidek szybko wyrasta i zaraz trzeba będzie spacerówkę kupować to już kupię taką jaka mi się podoba :-)

Stefanna - a ciuszki śliczne :tak:

Stefanna ale mi ochote narobiłaś na odwiediny w H&M miałam zamiar sie wybrać przed świetami ale nie wiem czy bede w formie:-(

Dziewczyny, mam pytanko odnosnie kapieli. Kompletuje moja liste na baby shower i juz od tygodni nie moge sie zdecydowac jaki zestaw kapielowy kupic (i czy wogole zestaw czy po prostu wanienke)! :confused::baffled: Boje sie ze ze jak bedzie sama wanienka (w wannie) to mi kregoslup wysiadzie. Bede wdzeczna za wszelkie opinie, a w szczegolnosci mamus juz kapiacych swoje maluchy :tak:

Czy cos takiego warto kupowac?

Polka Dot Bath and Changing Unit - Toys R Us

Aqua Bath Changing Unit , Bath sets - Babies R Us

a moze po prostu cos takiego?
Aquarium Bath and Sling - Toys R Us

Weronikaa, co Ty chcesz od wozka? Mi to sie on podoba. :tak: No i w szlachetnym szarym kolorku a nie jakims koszmarkowym neonowym co w nocy swieci :-) Poza tym rzeczywiscie ani sie nie obejzysz a Nelcia juz bedzie sama na nozkach latac :tak:

Stefanna sliczne ciuszki.
Weronika wózek jest ok i ile kasiory w kieszeni bo wózek to najdrozszy a ceny sa masakryczne
MrsF ja mam zestaw nr 3 i zwykła wanienke tez bo dostałam,ale ty jestes wysoka baka wiec nie wiem moze ta ze stolikiem bedzie dla ciebie praktyczniejsza

reklama
MrsF śliczne są te komplety z wanienkami, ale widzę że mają jeden duży minus: bardzo małe wanienki....:frown: A jak do tego weźmiesz pod uwagę fakt, że Twój grubcio będzie od razu konkretnym bobaskiem, to obawiam się, że długo z tego nie skorzystasz....:no::no::no:
Ja osobiście polecam jak największą wanienkę i pod nią zwykły stojaczek - będzie Ci wygodnie i plecki nie będą bolały:tak::-)!

Do góry