reklama
Dusia08
Marzec '08
Ale sliczne te ciuszki
Weronika- Ale za to zaoszczedzilas troche no i tak jak dziewczyny pisza puzniej kupisz sobie lepsza spacerowke.
Weronika- Ale za to zaoszczedzilas troche no i tak jak dziewczyny pisza puzniej kupisz sobie lepsza spacerowke.
stefanna
Marcóweczka '08
Dzięki dziewczyny! Chociaż muszę przyznać, że w rzeczywistości wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciach;-)!
Mrowa1 śliczne ciuszki to są na dziele chłopięcym:-)!!! Aż Ci szczerze zazdroszczę, bo będziesz mogła stroić Kondzika, że hej! Mi pozostaje kupowanie chłopięcych ciuszków moim psiapsiółkom, bo wszystkie mają synków, hehe
Mrowa1 śliczne ciuszki to są na dziele chłopięcym:-)!!! Aż Ci szczerze zazdroszczę, bo będziesz mogła stroić Kondzika, że hej! Mi pozostaje kupowanie chłopięcych ciuszków moim psiapsiółkom, bo wszystkie mają synków, hehe
Dzięki dziewczyny, a bo jak tak patrzyłam na Wasze cudeńka to mi trochę żal było, ale w sumie jak pisałyście, Dzidek szybko wyrasta i zaraz trzeba będzie spacerówkę kupować to już kupię taką jaka mi się podoba :-)
Stefanna - a ciuszki śliczne
Stefanna - a ciuszki śliczne
Dziewczyny, mam pytanko odnosnie kapieli. Kompletuje moja liste na baby shower i juz od tygodni nie moge sie zdecydowac jaki zestaw kapielowy kupic (i czy wogole zestaw czy po prostu wanienke)! Boje sie ze ze jak bedzie sama wanienka (w wannie) to mi kregoslup wysiadzie. Bede wdzeczna za wszelkie opinie, a w szczegolnosci mamus juz kapiacych swoje maluchy
Czy cos takiego warto kupowac?
Polka Dot Bath and Changing Unit - Toys R Us
Aqua Bath Changing Unit , Bath sets - Babies R Us
a moze po prostu cos takiego?
Aquarium Bath and Sling - Toys R Us
Czy cos takiego warto kupowac?
Polka Dot Bath and Changing Unit - Toys R Us
Aqua Bath Changing Unit , Bath sets - Babies R Us
a moze po prostu cos takiego?
Aquarium Bath and Sling - Toys R Us
Weronikaa, co Ty chcesz od wozka? Mi to sie on podoba. No i w szlachetnym szarym kolorku a nie jakims koszmarkowym neonowym co w nocy swieci :-) Poza tym rzeczywiscie ani sie nie obejzysz a Nelcia juz bedzie sama na nozkach latac
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Stefanna sliczne ciuszki.
Weronika wózek jest ok i ile kasiory w kieszeni bo wózek to najdrozszy a ceny sa masakryczne
MrsF ja mam zestaw nr 3 i zwykła wanienke tez bo dostałam,ale ty jestes wysoka baka wiec nie wiem moze ta ze stolikiem bedzie dla ciebie praktyczniejsza
Weronika wózek jest ok i ile kasiory w kieszeni bo wózek to najdrozszy a ceny sa masakryczne
MrsF ja mam zestaw nr 3 i zwykła wanienke tez bo dostałam,ale ty jestes wysoka baka wiec nie wiem moze ta ze stolikiem bedzie dla ciebie praktyczniejsza
reklama
stefanna
Marcóweczka '08
MrsF śliczne są te komplety z wanienkami, ale widzę że mają jeden duży minus: bardzo małe wanienki.... A jak do tego weźmiesz pod uwagę fakt, że Twój grubcio będzie od razu konkretnym bobaskiem, to obawiam się, że długo z tego nie skorzystasz....
Ja osobiście polecam jak największą wanienkę i pod nią zwykły stojaczek - będzie Ci wygodnie i plecki nie będą bolały:-)!
Ja osobiście polecam jak największą wanienkę i pod nią zwykły stojaczek - będzie Ci wygodnie i plecki nie będą bolały:-)!