reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
kathi ja mam taką ceratkę do kołyski i do łóżeczka i nie zauważyłam, żeby szeleściły....:no::no::no:
Ja osobiście je polecam, bo sprawdzają się świetnie:tak:!

Stefanna dzięki, ja nawet nie miałam jej w ręce wiec dlatego pytam, :confused::confused::confused:

Jaj sobie pomyślę ile jeszcze rzeczy muszę dokupić to aż mi się wierzyć nie chce.
i to w sumie tylko takie pierdołki zostały.
W weekend mąż złożył łóżeczko i tak fajniusio się zrobiło w sypialni, tak bobasowo
Tylko najważniejszego lokatora brak;-);-);-)

kathi u mnie z zakupami już luz, bo po pierwsze większość rzeczy mam po Zuzi, a po drugie to co miałam do dokupienia, wolałam kupić wcześniej...;-) Nie lubię zostawiać takich rzeczy na ostatnią chwilę,a druga sprawa, że tak jak przewidywałam, sklepy teraz baaardzo mnie męczą...:sad::sad::sad:
Czekam teraz tylko na kołyskę, która jest u teściów:-). Musimy w niej zrobić blokadę kołysania, bo znając Zuzankę, jak będzie zaglądać do swojej "małej dzidzi", to mogłaby ona szybko przywitać się z podłogą:-D:-D:-D, a tego byśmy nie chcieli...:no2::no2::no2:

Marteczka23 śliczny ten leżaczek :tak::tak::tak: - zastanawiam się nad nim od jakiegoś czasu i mam do Ciebie dwa pytania: czy do spania rozkłada się całkiem na płasko i czy on ma funkcję automatycznego bujania (wiesz, żebyś nie musiała dziecka non stop kołysać) ...?:confused::confused:

Ja zastanawiam się jeszcze nad taką huśtawką: FISHER PRICE HUSTAWKA Z PROJEKTOREM 2 KOLORY (320963981) - Aukcje internetowe Allegro - dziadkowie chcą koniecznie kupić coś Martynce, więc chyba powinnam skorzystać, prawda... :unsure::unsure::unsure:?

reklama
Marteczka super sprawa, my kupilismy Przemkowi jak miał 2-3 miesiące uzywał go do 8 miesięcy jak zaczał sam siedzieć i podnosić się wtedy zrobiło sie niebezpiecznie ;-) Ja go używałam głównie do usypiania jak chciałam spokojnie posiedzieć przy komputerze lub obejrzeć tv bez małego cycka. Tylko że ja kupiłam taki najzwyklejszy bez zabawek i wibracji :-)

Do góry