reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
A ja po historii od przyjaciółki pt.:"jak to babunie z dzieckiem same zostały"to się wystraszyłam i kupiłam taką przydatną przy ulewaniu rzecz
BEZPIECZNE WAŁECZKI DO SNU (296020539) - Aukcje internetowe Allegro
I tą poduszkę co by się nam wygodniej karmiło i jadło
karmienie kolana poduszka (296422476) - Aukcje internetowe Allegro
A dzisiaj przetrząsnęłam internet za opiniami o tym nieszczęsnym Bolderze 4,bo jutro muszę zamawiać fotelik i w sumie się przekonałam a jak nie będzie tyle kasy to kupię używanego Drivera 4xl.A jakie fajne kolorki znalazłam ten niebieski jest the best;-)
BOBUS sklep dla dzieci - W

Marteczka, ja zamiast takich wałeczków, to używałam zwiniętych kocyków. Ale 3 lata temu, to ciężko o takie wałeczki u nas było, więc trzeba było sobie jakoś radzić. A poduszkę do karmienia mama bardzo podobną i byłam z niej bardzo zadowolona, muszę jeszcze pokrowiec wyprać. A ten niebieski faktycznie wygląda ładnie. A widziałaś też na żywo, czy tylko necie?

No radzic sobie trzeba a nie pieniądze za nie w sumie.A kocyki mam tylko dwa;-)No właśnie ten problem,że nie mam jak na żywo obcenic tych wózków bo ich tu u nas nie widzę nigdzie więc jestem zdana na opinie innych:no:

dziewczyny
w jakich wymiarach najlepiej kupić wypełnienie do łóżeczka 120x60 :confused: wiem że juz o tym kiedys pisałyście ale nie moge znaleźć:zawstydzona/y:

zależy jakie masz łózeczko ale wydaje mi sie, że to dobry wymiar taki uniwersalny ale popatrz tak żeby były takie wymiary poszewek i prześcieradełek najlepiej brac takie wypełnienie chyba jak rozmiar materacyka tak mi sie wydaje...

Kasia na allegro zazwyczaj podają jakie wypełnienie do jakiego łóżeczka pasuje:tak:
Marteczka muszę Ci powiedzieć ze mnie na żywo ten bolder rozczarował dlatego kupujemy x landera:tak:

reklama
Do góry