reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
kobitki wszystkie wózeczki, które tu pokazujecie coś w sobie mają i każdy czymś przyciąga...ja to mam w ogóle spacerówkę już - od zestawu chicco s3, ale jest potornie ciężka bo ok 23kg o ile dobrze pamiętam plus Franek i jestem mokra jak muszę z 4 schodków go znieść...dlatego chcę zmienić koniecznie...Teraz też patrzę na wielkość kosza bo w tym moim trójkołowcu to porażka istna. Jestem na etapie peg perego aria choć ma jedną rączkę, ale ten wielki kosz i niecałe 7kg wagi bardzo mnie kusi...choć nie jest to typowa parasolka...

MArcia fajny, minus za to że czarny. TA Aria świetna bo głęboka, ale niski chyba jest.
Namiot super, to Giro, ciekawe jaką ma wysokość. Ja mam aktualnie spacerówkę mutsy, świetna jest , ale gabaryty to ona ma, trzeba sciagac siedzisko i wozic je na przednim siedzeniu, bo po włożeniu stelaża do bagaznika, nie ma juz na nie miejsca, ale wózek prowadzi się swietnie, jest ładny , ale potrzeba mi czegos lekkiego, małego i wysokiego

Kupiłam cudeńko z metką :) ceny nie podam he he bo po co mam co niektóre mamy denerwować. H&M za taką cenę to aż wstyd :) he he

Załączniki

• Koszula H&M.jpg
    Koszula H&M.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 50
myszowata spacerówka od S3 waży ok.11 kg.Nawet jeśli masz jeszcze tą starszą wersję z pompowanymi kołami. Ja mam Tour 4 czyli podobny tylko z 4 kołami i waga podobna. No ale faktycznie w porównaniu do wózków parasolek to nasze są duże:-). Ja na razie nie zmieniam bo na moje leśne spacery to w sam raz. Jeśli już to jakiś prosty wybiorę żeby do samochodu był i tyle:-)
Polka Ty to masz szczęście do trafiania fajnych i tanich ciuszków:-)

wylicytowałam na all spodnie za 3zł i za 4zł :))) plus jeszcze jedne za 10 :) na wiosnę będzie gwiazdor śmigać :) poszukam zdjęć i dodam

spodzien2.jpgspodzien.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry