reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

juustyna super ten zestaw, ja bym pewnie go obserwowała a potem kupiła :)

co do spacerówek to ja się nie wypowiadam bo ja nie zmieniam. mam jane slalom i jestem mega zadowolona. do baażnika mi się zmieści i jest lekki więc nie widzę potrzeby kupna kolejnego wózka :)

reklama
Marcia świetny esprit:)Jedno bym miała ale .Nie ma poprzeczki od pałąka do siedziska takiej miedzy nóżki.Zawsze musiałabys zapinać Nikosia w szelki.Uwierz ,ze dziecko im starsze tym bardziej sie sprzeciwia szelkom i pózniej wyłazi dołem nawet w trakcie jazdy.Zwróciła mi tez na to uwagę babeczka na spacerze, bo lukneła na nasza parasolkę ,a miała ten problem ze swoja małą.I miała racje bo synek jeździł parasolka coneco i mi zwiewał jak był starszy.

Ten drugi tez fajny .
Ten zestawik obserwuj:)Niestety nie otwieraja mi sie wszystkie zdjecia:(

Ostatnia edycja:
kumam...ten abc design co mam to też nie ma tego o czym piszesz i Niki w chwilach furii mi sie zsuwa i moze wypasc przy chwili nie uwagi

poczytalam o tym espricie i kołka podobno pękają kurcze...a jest swietny bo ma dosc szerokie siedzisko

tez bym wózka nie zmieniała gdyby nie fakt ze muszę siedzisko wyjąc zeby złozyc wózek i to piep*zenia sie z tym szczegolnie w miescie

Ostatnia edycja:
frotka cenna uwaga, ja tak jak polusia na razie nie zmieniam, bo mam tego x-landera i jestem zadowolona ale moze bedziemy cos myslec pozniej... wiec zapamietam

w moim tez tego nie ma, czyli pawelek hajda ;-)

wiolonczela ten twoj mi sie podoba, ladny

Czy mi się wydaje czy wszystkie te spacerówki mają oparcia pochylone? tak na wpół leżąco? Mój x-lander właśnie tak ma i nie da się go całkiem wyprostować, muszę Olci podkładać poduszkę pod plecki żeby prosto siedziała i coś widziała.

Czy mi się wydaje czy wszystkie te spacerówki mają oparcia pochylone? tak na wpół leżąco? Mój x-lander właśnie tak ma i nie da się go całkiem wyprostować, muszę Olci podkładać poduszkę pod plecki żeby prosto siedziała i coś widziała.

ja tak nie mam w jane. oparcie jest prosto i małej dobrze się siedzi.
ja tylko jak dla Julki wybierałam spacerówkę to patrzyłam aby był spory kosz na zakupy i aby dało się oparcie rozłożyć na płasko na leżąco.
w jane mam wszystko i jeszcze ten plus że koła duże pompowane a to ważne u mnie na wsi.

Masz rację:)Może dlatego dzieci nie chcą w szelkach siedzieć.

moj tez tak ma i tez musze wkladac poduszke:baffled:

ale ja szelki zakladam mu tylko na nogi

reklama
Do góry