reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dzieki za podpowiedz Polusia :) wlasne chce kupic taka, zeby codziennie byla inna bajka ;)

Ale ta Zlota Ksiega mi sie strasznie podoba, ile tam jest bajek Kochana???

Pokazywalam mojemu M i bardzo mu sie spodobala ta ksiazka, wiec tylko sprawdze czy Merlin wysyla do nas i zamawiam :)))
W sumie 70 bajek to duzo, wcale nie musimy miec na kazdy dzien innej, bo jak dojdziemy do ostatniej to o pierwszej zapomni troszke hehe

o czytaniu Adasiowi nie mysle w ogole ale wiecie co? Jasiek juz od dwoch lat domaga sie bajki na dobranoc i to bajk iz magnetofonu - Bogu dzieki... Nie ukrywam ze jestem wieczoram iwykoncozna i jeszcze wizja czytania wieczornego to jzu dla mnei za duzo - pewnie sama bym zasnela a on by tylko sie rozbawil :-D
Czytamy ksiazki w ciagu dnia, a wieczorem jak wychodze z jego pokoju to wlaczam mu magnetofon - pamietacie kiedys z margaryna Rama byla seria bajek na plytach? To wlasnie kilka z nich mamy i inen zreszta tez. Polecam :-)

reklama
Tak dzieci lubią wałkować wciąż te same bajki , wierszyki książeczki.

Dziewczyny polećcie mi jakiś dobry termometr elektroniczny. Kiedyś miałam taki w smoczku ale nie zdał egzaminu,teraz mam rtęciowy ale boje się go używać bo mi wszystko leci z rąk i już kiedyś potrzaskałam ,mam też jakiś taki zwykły elektroniczny ale on w ogóle jest do d....

Do góry