reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
nesiaa to bluzeczka czy tuniczka:)Fajny krój lubię takie proste i bluza też super ,niezła:)
Spacerówkę mam na dwie rączki, jedna ręką nie da rady bez blokowania przednich kół prowadzić ,bo jeździ mi w kółko w miejscu:)

mam jedną koszulkę edno z napisem "Aniołek mamusi" i niestety kiepsko się pierze...No, ale fakt ładne te ciuszki
nesiaa fajne ciuszki!

myszowata niestety muszę się zgodzić ... endo ma rewelacyjne designy ale jeśli chodzi o jakość bawełny to ... hmm . . . pozostawia wieeeele do życzenia. Brązowe bluzki już po pierwszym praniu straciły kolor :( Zatem jeśli się decydować to proponuję, jasne rzeczy ;)

alex nie olewaj tylko jeśli chcesz kupić to tak jak piszę, jasne kolory. Ja mam 2 brązowe longi i niestety :no: zło ... ale oliwkowy jest super :-) świetnie się prezentuje. Mam też kamizelkę w jodełkę, beż zatem po praniu nic nie straci ;-)

Jeśli chodzi o rozmiary to mój Nini z endo ma 12-18 miesięcy - na teraz (dla porównania z hm'u 86 jest delikatnie luźne, spokojnie na następne 2 miechy będzie mieć)

Laski, szukam szelek dla Młodego. Jak gdzieś zauważycie to dajcie cynk :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupilam z endo long slave'a bezowego i jest cool akurat pasuje bo jest napisane "wiesc echem niesie, ze mieszkasz w lesie" :D rozmiar jest na 82 i jest idealny
ale kupilam tez krotki rkeawek czerwony Dzika Radosc na 92 i czuje ze moze byc tak jak n&h pisze z tym brązem...
i mamy bluze też na 80 ale rekawki na styk dziwne te rozmiary

Do góry