reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
świetne spodenki bardzo mi się podobają. tylko cena mniej :) swoją drogą ja też mojemu kituje że coś kosztuje mniej niż w rzeczywistości. swoją drogą niewiem po co, jak on mi nic nie wypomina. chyba siebie sama oszukuję bo innego wytłumaczenia nie mam.

moj m strasznie przezywa kazda wydana zlotowke na ubrania, bo byl w anglii i tam takie ciuszki kupuje sie duzo taniej, na wyprzedazach mozna sie ubrac od stop do glow za grosze,a u nas niestety drozyzna
i na dodatek taki dzieciak szybko wyrasta

ale jak moglam sie oprzec;-)

Karolajna alex super spodenki:)
My tez szalejemy zakupowo ale wszytko w granicach zdrowego rozsądku. Qrcze musze sobie wkoncu cos kupic a nie tylko dla małej !!! Puki co poluje na jakaś fajną kurteczke wiosenną ale wszytkie co licytuje idą za min 50 zł + przesyłka a za używaną to jak dla mnie sporo:/

Karolajna alex super spodenki:)
My tez szalejemy zakupowo ale wszytko w granicach zdrowego rozsądku. Qrcze musze sobie wkoncu cos kupic a nie tylko dla małej !!! Puki co poluje na jakaś fajną kurteczke wiosenną ale wszytkie co licytuje idą za min 50 zł + przesyłka a za używaną to jak dla mnie sporo:/

A na jaki rozm. szukasz? i w jakim kolorze?

Róż kochana lub czerwony - bo brązy mi się podobają ale na jesień!! Na wiosne za smutne mi się wydają:) i rozmiar 80 lub 86 bo my do małych sie zaliczamy :d

Polowałam na tą ale za drogo:

.NEXT J.NOWA cudna KURTECZKA GRZYBEK hafty 12-18m (1476000477) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i nad tą się zastaniwam ale na cieplejsze dni mamy - potrzebuje coś na lżejszego ....

Kurteczka H&M na cieplejsze dni r. 80 (1480078259) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Do góry