reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja dziś pojechałam do Almy kupić mleko Gerber - 4 pudełka bo była promocja za 9,49 no i oczywiście weszłam do reserved i kupiłam dwie pary rajstop:spiderman i z czachą, dwie pary skarpetek spiderman i uwaga: komplet 5 par majtek na rozmiar 98/104:szok: bo były tak słodkie z motywami bajkowymi z disney i do tego przecenione i nie umiałam się oprzeć:zawstydzona/y: Poza tym weszłam do kapphal kupiłam tą apaszkę, swoją drogą jeszcze raz dzięki marciaa za cynk, cztery pary skarpetek bo dwupak był za 6zł, spodnie sztruksowe przecenione na 13zł i sobie stanik za 19zł.:tak: Po prostu zakupoholiczka ze mnie!;-) Ale ceny boskie.
Polka Napisałaś że Franko ma 12 par jeansów, ja jutro policzę u młodego ale myślę że liczba tych "wyjściowych" na 86 też już sięgła takiej sumy:dry: A miałam już nie kupować żadnych spodni, no ale zobaczyłam te wytarte sztrukskiki za 13zł i to jedne jedyne w tym rozmiarze i nie mogłam ich tam zostawić!:-D

reklama
a my dziś zakupiliśmy prawdziwe buty dla Olci ;-) na razie i tak w nich nie chodzi, bo nie umie, ale musieliśmy kupić, bo kozaczki są juz za małe i Ol protestuje przy wkładaniu.

Frotka Śliczna ta piżamka!!! Marcel do tej pory spał w pajacach ale jak już będzie roczniakiem i wejdzie w rozmiar 86 to przechodzimy na piżamki bo to już duży chłopak:-), właśnie licytuję dwupak.:tak:

pobiję WAs dziewczyny cenami - kupiłam dzisiaj młodemu w reserved czapkę i kapelusz - obie rzeczy przecenione na 1 zł, z wrażenia aż nie mogłam uwierzyć i poprosiłam sprzedawcę o sprawdzenie.
do tego w smyku kapelusz dwustronny za 12 i dzokejkę za 15, w zarze bluzkę z długim rękawem za 9.90. My już do sezonu wiosna-lato w pełni przygotowani:)
A spodni w rozm. 86 też by się nazbierało. Ajentka, Polka - możey robić bitwę na ilość:)

a gdyby któraś z Was nie miała jeszcze dla pociechy kurtki na wiosnę - w zarze widziałam fajne przecenione na 39,90

Ostatnia edycja:
w piatek jade na zakupy wiec wstapie tam:tak:

tez zawsze padam po silesii;-)

musze kupic stanik do sukienki slubnej... i to by bylo wsio... :p potem nic tylko wesele ;-)

w piatek jade na zakupy wiec wstapie tam:tak:

tez zawsze padam po silesii;-)

musze kupic stanik do sukienki slubnej... i to by bylo wsio... :p potem nic tylko wesele ;-)

za tym to się akurat nie rozglądałam, ale widziałam na wystawach w triumphie i intimissimi, że przeceny królują, więc może nawet okazyjnie coś trafisz

reklama
Do góry